Zářijová stylová výzva

13. 9. 2018

Jak jsem minule slíbila, tak také plním. Poté, co jste byly skoro celé léto ochuzené o moje články, vám jako kompenzaci nabízím velkou stylovou výzvu. Léto je pomalu za námi, ačkoliv nás příroda i tak těší hezkým počasím, děti máme odvedené do školek a škol a přichází čas, kdy bychom měly zase jednou věnovat čas svému vzhledu.

(fashionservice.ru)

Sama vím, že teorie je věc jedna a praxe věc druhá. Sice víme, že bychom měly více dbát o svůj zevnějšek, plánujeme už týdny návštěvu kadeřnice a nákup nových bot, ale stále to odkládáme. Co s tím? Pojďme do toho spolu!

Po dobu dvou týdnů sem každý všední den přidám nějakou výzvu. Víkend vám nechám volný, protože je mi jasné, že v tomhle hezkém počasí stejně většinou vyrážíte na chalupu, na houby, na výlet… Začneme v pondělí 17.9. a končit budeme v pátek 28.9., takže ve finále půjde pouze o 10 malých výzev. Nemusíte se toho vůbec bát. Zatím mám pro vás připravené poměrně snadné úkoly, které byste měla zvládnout.

Pokud vás výzva bude bavit, můžeme si ji v budoucnu zase zopakovat a třeba i přitvrdit.

Na výzvu se nemusíte nijak připravovat. Bude stačit, když si připravíte odhodlání a chuť na sobě pracovat. Nový úkol se budu snažit zveřejnit hned brzy ráno, abyste na něj měly během dne dostatek času. Někdy to bude vyžadovat víc práce a někdy míň. Během dne se budu pak snažit přidat fotodokumentaci toho, jak se vedlo s úkolem mě. Snad vás nezklamu. Budu navíc ráda, když se s námi o výsledky svých úkolů podělíte v komentářích nebo v poradně.

Těšíte se? Já ano. 🙂

 

Úkoly výzvy

1. výzva: Zaměř se na obočí

2. výzva: Použij rtěnku

3. výzva: Zkus nový účes

4. výzva: Vyzkoušej novou kombinaci

5. výzva: Vyhoď to už

6. výzva: Kup si to

7. výzva: Najdi si svůj vzor

8. výzva: Udělej si manikúru

9. výzva: Vyjdi z vysoka

10. výzva: Hoď se do gala

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.