4. výzva: Vyzkoušej novou kombinaci

20. 9. 2018

Dnes budeme zase trošku kreativní a výzva vám dovolí popustit pořádně uzdu své fantazii.

Každá z nás má ve skříni méně či více kusů oblečení. Po čase většinou sklouzneme k tomu, že pořád dokola točíme osvědčené kombinace. Je to pro nás pohodlnější, protože nad výběrem oblečení nemusíme až tak moc přemýšlet. Dělám to také a mnohdy vytahuju dva kousky oblečení zcela automaticky. Prostě už je mám zažité tak, že patří k sobě.

(bustle.com)

Dnes to ale všechny uděláme jinak. Naším úkolem totiž bude, abychom vytvořily nějakou novou kombinaci, kterou jsme ještě neměly na sobě. Zkuste ke své oblíbené sukni top, který vás k ní ještě nikdy nenapadl. Vezměte si dnes k riflím třeba lodičky, když k nim jindy nosíte tenisky a stylizujte k tomu i zbytek vašeho outfitu. Záleží čistě na vás, co se vám povede objevit. A třeba dnes najdete novou kombinaci, která se stane vaší oblíbenou. Nebo těch kombinací vymyslíte i víc.

Pokud při vytváření nového outfitu tápete, držte se rad z článku Aby všechno ladilo. Dbejte na to, aby k sobě jednolivé kusy ladily barevně a stylově. Ale zároveň nezapomínejte, že pravidla jsou od toho, aby se občas porušovala. 😉

 

Jak se dařilo mě

Čekala jsem, že se s touto výzvou budu hodně prát. Můj šatník přeci jen nepraská ve švech a zas tak moc oblečení nemám. Přesto mě během chvíle zírání na jednotlivé kousky napadla nová kombinace.

Letní šaty s puntíkatou sukní a černým vrškem nosím moc ráda v horkém počasí. Jsou bavlněné, nemačkavé a hrozně pohodlné. Využila jsem toho, že je venku stále krásně teplo, avšak tropy už nás pomalu opustily. Přehodila jsem tedy přes šaty ještě košili, kterou běžně nosím k tmavě modrým nebo smetanovým kalhotám, když potřebuju trošku formálnější a elegantnější vzhled. Tentokrát jsem však košili v pase zavázala na uzel, obula baleríny, na záda hodila malý městský batůžek, učesala si ležérní cop a může se jít ven.

 

A jak se dařilo vám? Našla se nějaká nová kombinace? Dal vám úkol zabrat? Nebo to pro vás byla brnkačka?

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.