8. výzva: Udělej si manikúru

26. 9. 2018

Zadání dnešního úkolu je asi jasné už z názvu. Ženy, které chodí na manikúru nebo si nechávají dělat gelové nehty, dnes asi bohužel budou znevýhodněné. Ale mohou to pojmout alespoň tak, že použijí třeba pečující masku na ruce nebo si dnes budou zodpovědně mazat ruce krémem. I to se počítá.

A my ostatní si dnes uděláme řádnou manikúru. Věnujte svým rukám péči, nalakujte si nějak hezky nehty a vezměte si třeba oblíbený prstýnek.

(infokids.gr)

Upravené ruce (a případně samozřejmě i nohy) se mohou zdát jako nepodstatný detail, ale mnohdy si neuvědujeme, jak moc bývají naše ruce druhým na očích. Zvláště pokud třeba s lidmi pracujeme. Nejde o to, abychom měly dlouhé nehty a výrazný lak. Základem je ale mít ruce čisté, hydratované a nehty zapilované. Nějaký hezký lak (klidně i jen trasparentní) je potom třešničkou na dortu.

Pokud jste zvyklá se o svoje ruce starat a máte pocit, že vám výzva nic nepřináší, můžete to dnes pojmout tak, že vyzkoušíte nějaký nový odstín laku, který třeba běžně neopoužíváte.

Jak se dařilo mě

Mě výzva konečně donutila použít i něco jiného než bezbarvý zpevňující lak. Nicméně jsem nevolila žádnou divočinu, protože na to nejsem moc zvyklá. A stejně mám tyhle trasparentní laky nejradši. Ruce díky nim vypadají upraveně a když se vám během dne podaří někde lak odřít, není to tolik vidět jako u barevných laků.

Jak jste dnešní výzvu pojaly vy? Opět se s námi nezapomeňte podělit o svoje výsledky v komentářích.

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.