10. výzva: Hoď se do gala

28. 9. 2018

A máme tu poslední úkol naší velké stylové výzvy. Vyšel nám krásně na sváteční den, což se hodí, protože dnes dostanete velmi kreativní úkol, ve kterém zúročíte všechny svoje nabyté znalosti. Dnes je totiž den, kdy se všechny hodíme do gala!

Máte úplně volnou ruku. Ovšem dnes se pokuste upravit svůj zevnějšek zcela výjimečně. Dejte si opravdu záležet. Stále platí, že nosíme už druhý týden pečlivě upravené obočí, používáme rtěnku a máme udělanou manikúru. K tomu si nějak hezky upravte vlasy a naličte se (dle svých možností a zkušeností). Pohrajte si se svým oblečením. Vyberte si na sebe něco opravdu hezkého, zkuste třeba zase nějakou novou kombinaci, pohrajte si s doplňky a klidně si zopakujte včerejší výzvu v podobě podpatků. Jestli už jste si stihla koupit něco nového, tak si to dnes oblékněte.
Nezapomeňte na parfém a hlavně na úsměv na tváři.

Zároveň můžete zkusit na svůj zevnějšek aplikovat nějakou inspiraci od svého idolu. Co zajímavého jste se naučila nebo obkoukala od ženy, která je vaším vzorem? Našla jste u ní nějakou hezkou barevnou kombinaci, zajímavý detail nebo účes, který by mohl slušet i vám? Tak směle do toho.

A hlavně se potom podívejte pořádně do zrcadla, co jste v pár poměrně jednoduchých krocích dokázala se svým zevnějškem. Užijte si, že dnes vypadáte dobře. Zajděte s rodinou na oběd do restaurace, domluvte se s kamarádkou na večeru u dvojky vína, nebo alespoň vyrazte na procházku městem s pocitem, že jste hezká ženská. Protože přesně o tom to je! To je ten důvod, proč se o sebe staráme. Ani ne tak proto, abychom byly krásnější. Ale především proto, abychom se krásnější cítily!

Jak se dařilo mě

Jak už jsem psala včera, nejsem dnes z časovým důvodů schopná úkol plnit. Zítra mě čeká poslední závod sezony a raději se tak budu věnovat důkladné přípravě. Proto jsem dnešní úkol spojila s tím včerejším a obojí jsem si včera odbyla. Ovšem vzala jsem to hodně zeširoka.

Dlouho jsem vybírala, co si obléknu pro tento náš poslední speciální úkol. Rozhodla jsem se, že se pokusím vytvořit nějaký ženský, elegantní a minimalistický outfit po vzoru svých módních idolů (zejména Cate a Jennifer). Určitě jsem si chtěla vzít podpatky a dlouho jsem věřila tomu, že to zvládnu ve svých zamilovaných svatebních lodičkách, které mají podpatek asi 11 cm vysoký. Ovšem chtěla jsem si užít večer s kamarádkou bez zbytečné bolesti, tak jsem nakonec využila boty spíš na focení a nakonec si vzala o něco nižší. Během vybírání outfitu jsem zjistila, že mám ve skříni hned dvoje vhodné a ke všemu i nové kalhoty (vlastně bych měla vhodné kalhoty troje, ale jedny teď nedopnu…) a dvě  košile. A tehdy jsem se rozhodla, že si rovnou zopakuju i 4. výzvu a zkusím ze všeho vytvořit různé kombinace. Plejádu fotek můžete vidět níže.

Finální outfit jsem ale oproti některým zkoušeným udělala přeci jen maličko ležérněji, vzala jsem si ty nižší podpatky a doladila účes. Tyto boty se mi nakonec k červeným kalhotám libí i víc než ty pudrové, které s ostrou červenou přeci jen moc neladí a vypadají líp k modrým kalhotám.

V outfitu jsem navíc zkusila letošní trend kombinace červené a růžové barvy, který mi nikdy moc nesedl, ale v případě téhle decentní a svěží růžové a velmi svěží světlé červené se mi to nakonec líbí.

Také jsem zvolila variantu, která nejvíc odpodívá mému barevnému typu. Ráda bych podotkla, že se opět celým outfitem pohybuju na hodně low coast vlně. A pozor, v těchto lodičkách jsem maturovala! No, nebudeme si nic nalhávat, už to nějaký ten rok je… 🙂 Mimochodem v Lidlu klasické oblečení skoro nekupuju. Spíš jen sportovní věci a třeba punčocháče. Tak je docela zajímavé, že se zrovna tyhle dva kousky (myslím, že jediné moje lidlovské) dostaly do vítězné varianty.

Košile – Lidl, cca 250 Kč
Kalhoty – Lidl, cca 280 Kč
Sako – Second Hand, cca 100 Kč
Boty – Deichmann, koupeno před 14 lety asi za 600 Kč

Jak se vám celko vám výzva líbila? Přinesla vám něco? Bavila vás? Jaké jsou vaše poznatky, pocity nebo připomínky? Pojďme si výsledky dvoutýdenní  výzvy shrnout v diskuzi. 🙂

 

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.