Stylový nový rok

31. 12. 2018

Rok 2018 se pomalu chýlí ke konci a nadešel ten správný čas, dát si nějaká novoroční předsevzetí. V našem případě především ta stylová. A protože když něco zveřejníte, je to závazek, rozhodla jsem se svoje novoroční předsevzetí vydat černé na bílém.

Zpět do velikosti 36

To je, řekla bych, taková klasika u mnoha lidí. Zhubnout. Já jsem si podobné předsevzetí nikdy moc nedávala, ale letos se mi nějakým záhadným způsobem podařilo přibrat asi 9 kg oproti loňsku. A je mi všechno malé! Proto už pád ní odolávám sladkému, snažím se hýbat víc než normálně (mezi svátky jsem si vyjela na kolo a dala 12 km procházku) a doufám, že jaro už oslavím aspoň o 5 kg lehčí. A hlavně chci být lehčí do prvního cyklistického závodu, ať se mi jede líp.

Pravidelná manikúra

Kážu vám tady v zářijové výzvě vodu a sama na to dlabu… Za celé svátky jsem si nebyla schopná nalakovat nehty a pilník na nehty jsem zašantročila bůhví kam. A zrovna je venku docela teplo, tak to ani neschovám do rukavic. Takže příští rok to vezmu fakt zodpovědně a prostě budu na manikúru víc dbát!

Piš, piš, piš!

Důležité předsevzetí na konec. Ráda bych víc psala. Vím, že mám občas výpadky a musíte na nový článek čekat dlouho. A že vás to štve. Mě by to taky štvalo. Takže slibuju, že se budu snažit psát víc pravidelně.


Vše dobré v roce 2019

No a nakonec chci vám všem popřát, aby byl pro vás rok 2019 rokem šťastným, abyste na něj rádi v budoucnu vzpomínali. Přeju vám, aby to byl zároveň rok stylový, aby si v něm každá žena připadala krásná a našla důvod pro to, aby na svém zevnějšku pracovala.

Děkuji vám za vaši přízeň, za to, že moje články čtete, píšete mi milé zprávy a komentáře a že máte vůli a zájem vypadat lépe. Vážím si toho, že si blog našel svoje pravidelné čtenářky a pokaždé se těším na vaši odezvu.

Doufám, že i v příštím roce si tu spolu užijeme příjemné chvilky u nových článků, popovídáme si v komentářích nebo na fóru a podpoříme se v naší dlouhé cestě, kdy jdeme stylu naproti. 🙂

Jaká novoroční předsevzetí máte vy?

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Chceš, aby pro tebe oblékání byla hračka?

Chceš, aby pro tebe oblékání byla hračka?

Ráno otevřeš skříň, sáhneš pro několik kousků oblečení, oblékneš je, podíváš se do zrcadla a zjistíš, že vypadáš skvěle. Vše ti zabere minimum času a celý den se budeš cítit prostě úžasně. Kamkoliv půjdeš, budeš vědět, že ti to sluší, jsi hezky oblečená a můžeš se...

pokračovat ve čtení
S Hankou na kafi

S Hankou na kafi

Každý týden vysílán živě na Facebooku v rámci mini pořadu S Hankou na kafi! V rámci toho krátkého živého vysílání odpovídám na dotazy, které mi chodí, nebo řeším aktuální módní témata. Pokud pro tebe není možné se vysílání účastnit živě, můžeš se vždy kouknout...

pokračovat ve čtení
Nebuď přízrakem vlastního mládí!

Nebuď přízrakem vlastního mládí!

Oblékáš se posledních 20 let více méně stejně? Potom je tenhle článek možná právě pro tebe! Námětem k tomuhle článku se mi kdysi stala paní, kterou jsem náhodně zahlédla, když jsem projížděla na kole jednou vesnicí. Donutilo mě přemýšlet, proč některé upravené ženy,...

pokračovat ve čtení

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.