Kavárna a coworkingové centrum COWORK:S Humpolec: místo, kam chodím ráda na kávu i pracovat

25. 3. 2021

Kam zajít v Humpolci na dobrou kávu nebo zákusek a posedět ve stylovém a příjemném prostředí? Já chodím do kavárny COWORK:S!

Dnes článek výjimečně nebude o stylu oblékání, jak jste zvyklé, i když styl úplně neopustíme. Tentokrát vám chci napsat o místě, které mám ráda, které pozvedlo život v našem malém Humpolci, a které ráda tímto článkem podpořím. A o místě, které je stylové svým krásným designem i nápaditým konceptem. Seznámím vás se svojí oblíbenou (nejen) kavárnou.

Na místě dnešní kavárny byla dřív prodejna nábytku. Téměř denně jsem tudy chodila na procházku s dětmi do nedalekého lesoparku. Když se prodejna začala měnit na kavárnu, zvědavě jsem nakukovala velkými okny dovnitř a sledovala, jak postupně vzniká útulný a designový interiér. Vůně čerstvé kávy mě pak brzy po otevření nalákala dovnitř a já si kavárnu rychle oblíbila.

Nedávno jsem hledala nějaký hezký interiér, kde by mohly vzniknout moje propagační fotky. A právě na COWORK:S jsem si hned vzpomněla. Provozovatelé kavárny byli tak vstřícní, že mi focení ve své kavárně mimo otevírací dobu umožnili.

Kavárna, coworkingové centrum, zázemí pro kulturu i bezobalový prodej na jednom místě

Celý koncept COWORK:S je mi blízký svojí filozofií, zaměřením na kulturu a sympatiemi k etickému prodeji. Takže až spolu budeme chtít zajít na kávu, nebo vás pozvu na nějaký seminář, určitě se potkáme právě tady! 🙂
Také se tu můžete stavit na kávu, až pojedete z mé konzultace. Zpracování prvních dojmů nad kvalitní kávou a sladkým dezertem je totiž k nezaplacení. 🙂

Pod názvem COWORK:S se skrývá nejen útulná kavárna, ale také coworkingové centrum a konferenční sál. Právě propojení kavárny, byznysu a umění mě na celém konceptu tolik nadchlo. Konferenční sál je možné si pronajmout pro vlastní soukromé i veřejné aktivity.

V kavárně navíc vaří skvělou fair trade kávu z Jižní Ameriky a mě osobně nejvíc lákají zákusky, koláče nebo i hořické trubičky, které kavárna nabízí v souladu s férovým prodejem.

Krásný a útulný interiér vytvořily architekty a sestry Monika Cihlářová a Iveta Čermáková. Kromě na pohled hezkého designu tu vítám možnost vybrat si, jestli mám náladu na trošku toho ruchu v otevřené části kavárny, nebo jestli si chci dopřát šálek kávy v ústraní a třeba i na pohodlném gaučíku.

Ke kavárně přiléhá „Rekreativní zahrada„, na kterou je možné kdykoliv zajít pohrát si s dětmi na obrovském pískovišti, a kde se pravidelně pořádají různé tvořivé dílny, koncerty a další kulturní akce. Při posezení na zahradě si navíc můžete dát kávu nebo něco jiného z kavárny a při akcích také občerstvení z „kontejneru“, který je na zahradě přistavený. Díky tomu je ve městě zase o něco veseleji. 🙂

Skvělý mi připadá také bezobalový prodej, o který kavárna nově rozšířila svoje služby. Líbí se mi, že většina surovin pochází od lokálních dodavatelů. Takže si tu koupím třeba ovesné vločky pro děti k snídani. V nabídce jsou také různé druhy mouky, luštěnin, zrnin, těstovin, rýží nebo kaší. K tomu také různá semínka a třtinový cukr nebo sůl.
Já už se moc těším na nabídku koření, sypaných čajů a kvalitní kávy. Bezobalový prodej je spolu s výdejním okýnkem kavárny otevřen i v této době.

Pokud si zrovna říkáte, že na nějaké posedávání na kafíčkách nemáte čas, tak vás třeba potěší, že je kavárna parádně vybavená k práci. Takže můžete spojit příjemné s užitečným. 🙂

Můžete si vzít notebook s sebou, pronajmout si konferenční sál (klidně i jen na několik hodin) nebo využít několika sdílených kanceláří v patře budovy. Možnosti jejich pronájmu najdete na webových stránkách centra.

Děkuji provozovatelům kavárny i jejím zaměstnancům za to, že mi ochotně umožnili pořízení fotografií do vlastního portfolia a přeju jim co nejvíc spokojených zákazníků.


COWOK:S Humpolec
Hradská 280, Humpolec (mapa)
e-mail: info@coworking-humpolec.cz
tel.: 704 814 084
facebook
www.coworkspolu.cz

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

S Hankou na kafi

S Hankou na kafi

Každý týden vysílán živě na Facebooku v rámci mini pořadu S Hankou na kafi! V rámci toho krátkého živého vysílání odpovídám na dotazy, které mi chodí, nebo řeším aktuální módní témata. Pokud pro tebe není možné se vysílání účastnit živě, můžeš se vždy kouknout...

pokračovat ve čtení
Nebuď přízrakem vlastního mládí!

Nebuď přízrakem vlastního mládí!

Oblékáš se posledních 20 let více méně stejně? Potom je tenhle článek možná právě pro tebe! Námětem k tomuhle článku se mi kdysi stala paní, kterou jsem náhodně zahlédla, když jsem projížděla na kole jednou vesnicí. Donutilo mě přemýšlet, proč některé upravené ženy,...

pokračovat ve čtení

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.