Jedna zima, jeden kabát, jeden osobní styl, ale vždy trošku jinak

30. 3. 2021

Najít svůj osobní styl by měla být priorita každého člověka. Oblečení mluví často za nás a našemu okolí vysílá jasný signál, kdo jsme. Proto je tak důležité do něj svoji osobnost promítnout.

Pokud svůj styl najdeme a ujasníme si, jak chceme vypadat a proč, bude se nám mnohem snáz vytvářet šatník. A pravděpodobně zjistíme, že toho ani nepotřebujeme moc.

Já mám na následující koláži jeden kabát, jedny kalhoty, dva svetry, dva roláky, dvě sukně a jedny šaty. A k tomu pár doplňků. Přesto je celkový styling pokaždé jiný a pokaždé jsem oblečená na jinou příležitost. V podstatě jsem v podobných variacích těchto pár kousků oblečení chodila celou zimu. Důležité ale je, že jsem to pokaždé byla já a že jsem se vždy cítila sama sebou.

P.S. Jo, já vím, že mám čtvery boty… Ale ruku na srdce, ony by mi k tomuhle oblečení stačily jen dvoje. Nicméně se teď všichni včetně mě smiřme s tím, že mi dvoje nestačí, a že u bot úplná minimalistka nikdy nebudu. 😀 Na moji obranu (sama před sebou) jsou jen jedny koupené v řetězci (u Bati) a zbylé troje v outletu. A někdo je adoptovat musel, že jo… 🙂

Kde jsem to koupila

Často se mě ptáte, kde jsem věci nakoupila, tak vám to přidám rovnou. 🙂

Kabát je Zara (70% vlna) a všechny náhrdelníky jsou od yo_soy. Plus tam, kde není šperky vidět, mám určitě v uších náušnice od Grofova Design.
Popis fotek brán zvrchu dolů a zleva doprava:

  1. khaki šaty second hand, boty outlet Unimoda
  2. khaki šaty second hand (použité jako „podvlíkací“), sukně Unimoda, vlněný svetr Zara, baret z Vinted, brož Stehlík Design, kabelka Woox, punčochy Lidl, boty S.Oliver – outlet Unimoda
  3. baret Vinted, šál Vinted, kožené rukavice Reserved, legíny Lidl, boty Dr.Martens – outlet Unimoda
  4. rolák second hand, sukně Sinsay, punčochy Lidl, brož Stehlík Design, boty S.Oliver – outlet Unimoda
  5. rolák Benetton – second hand (pradávná koupě snad před 8 lety), vlněný svetr Zara, legíny Lidl, kabelka Woox, boty Dr.Martnens – outlet Unimoda
  6. rolák second hand, zelený svetr ruční výroba (Jarka Neumanová), legíny Lidl, boty Baťa

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.