Odpovědi na tvoje nejčastější otázky a obavy z online kurzu

3. 5. 2022

I když tě můj nový online kurz láká, můžeš mít z jeho koupě obavy. Proto jsem pro tebe připravila přehled nejčastějších dotazů a obav a všechny jsem je pro tebe zodpověděla.

Já sama jsem svůj první online kurz absolvovala před dlouho dobou dobou, ale moc dobře si vzpomínám, že jsem jeho nákup neustále odkládala, protože jsem měla strach, jestli mi pomůže, jestli ho zvládnu, jestli to nebudou vyhozené peníze… Tehdy by mi právě moc pomohlo, kdyby někdo moje obavy rozptýlil a odpověděl mi na moje dotazy, protože bych se do online kurzů pustila určitě mnohem dřív!

Proč jsem online kurz pro tebe vytvořila?

Hned po absolvování svého prvního online kurzu jsem začala přemýšlet, jak tímhle skvělým způsobem začít pomáhat svým zákaznicím. Protože na moje osobní konzultace se musí čekat z kapacitních důvodů dlouho, přišly mi online kurzy jako skvělý způsob, jak pomoci více lidem za kratší dobu a ještě efektivně.

Téma prvního vlastního online kurzu bylo hned jasné. Protože je potřeba začít na sobě pracovat postupně, věděla jsem, že bych měla zpracovat téma, které mi připadá v otázce vzhledu nejdůležitější – osobní styl a možnost cítit se ve svém oblečení především dobře.

Nejčastější dotazy a obavy z online kurzu

1. Kurz mi zabere příliš mnoho času

Vůbec se nemusíš bát. Koncipovala jsem kurz tak, aby bylo možné absolvovat ho snadno a rychle. Neměl by ti zabrat víc než 2 hodiny času týdně. Samozřejmě je to individuální a záleží také na tom, jak moc budeš nad vším chtít přemýšlet.

2. Kurz mi nic nového nepřinese a v ničem mi nepomůže.

Kurz je to pravé pro tebe, pokud:

  • se ve svém vlastním oblečení necítíš příjemně
  • pokud máš pocit, že to není tak nějak ono
  • k smrti tě děsí nákupy oblečení
  • chceš na svém vzhledu pracovat, ale vůbec netušíš, kde začít
  • pohled do tvé skříně tě vůbec netěší
  • nevíš, jak oblečení kombinovat
  • kupuješ si věci, které potom jen leží ve skříni

Kurz pro tebe naopak není, pokud:

  • Přesně víš, jaké oblečení se ti líbí a proč.
  • Znáš svůj osobní styl.
  • Ve svém oblečení se cítíš dobře.
  • Móda je tvoje vášeň a seš jistá, že to, co nosíš, je přesně to pravé pro tebe.
  • Na svém šatníku nechceš vůbec nic měnit.

3. Mám pocit, že se nikdy nenaučím efektivně nakupovat oblečení.

Není důvod, proč by ses to nenaučila. 🙂 Pokud s tím v současnosti máš problém, je to tím, že nevíš, co kupovat. Proto je tak důležité si ujasnit, co se ti vlastně líbí, proč se ti to líbí a jak chceš ve svém oblečení působit na okolí.

4. Nikdy nepoznám, jestli mi to opravdu sluší

Ale poznáš! Na tohle máme my ženy výbornou intuici. Jen je potřeba ji poslouchat. 🙂 Po absolvování kurzu ale budeš mít výhodu v tom, že budeš mnohem lépe znát samu sebe, budeš vědět, co v módě hledáš a proč, a také si budeš jistá tím, v čem se budeš cítit dobře a v čem ne. Navíš spolu s kurzem získáš moji nehynoucí podporu. 🙂

5. Nebudu umět oblečení kombinovat

I v tomhle ti kurz pomůže. Pokud najdeš svůj osobní styl a porozumíš víc tomu, co vlastně chceš nosit a proč to chceš nosit, budeš i vědět, jakým způsobem oblečení kombinovat, aby ti v něm bylo dobře. Budeš vědět, že k určitým kombinacím musíš přidat něco navíc, aby to odráželo tvůj styl, nebo že některé kombinace jednoduše nejsou nic pro tebe.

6. Nedokážu skloubit praktičnost a slušivost oblečení

Praktičnost je individuální. Ty sama si během kurzu ujasníš, jak by měl tvůj ideální šatník vypadat a máš tak možnost vzít v potaz i svůj životní styl. Je jasné, že pokud denně nachodíš pět kilometrů, nebudeš svoje outfity stavět na botách s vysokými podpatky. Uvidíš, že spolu najdeme tvoji ideální cestu k oblečení, které ti bude dobře sloužit, a ty se v něm budeš cítit skvěle.

Víc informací o kurzu!

 

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.