Chcete najít cestu sama k sobě a cítit se ve svém oblečení skvěle? Teď máte jedinečnou šanci!

29. 9. 2022

My ženy prý nevíme, co chceme… Prdlajs! Jen k tomu někdy potřebujeme nasměrovat. Potřebujeme, aby nám někdo pootočil hlavu tím správným směrem. 🙂 Že nevíte, jak být šik a zároveň se cítit sama sebou? Ale víte. Jen vás ještě nikdo nepootočil tak, abyste to viděla. A to teď hravě můžu udělat já!

Najděte svůj osobní styl během 4 týdnů

Opět spouštím online kurz, který jste si oblíbily, a který vás provází na cestě k sobě samým a k vašim potřebám. Snadno a rychle se v něm naučíte stylově oblékat tak, abyste se cítila dobře a nechala i navenek vyniknout svoji úžasnou osobnost. Podobně jako Lucka.

Jak Lucka pochopila, proč nikdy nebude spokojená v oblečení, které jí doporučuje okolí.

Lucka je energická, optimistická holka, která je úspěšná v práci, a také velmi osobitá. Dlouhodobě ale nebyla spokojená se svým vzhledem. O módu se nikdy moc nezajímala, nebavilo jí nikdy nakupovat oblečení a měla pocit, že tomu vůbec nerozumí. Proto si zvykla chodit nakupovat do jednoho menšího butiku, kde jí prodavačka vždy ochotně poradila, co jí sluší. Zároveň se držela v práci předepsaného dresscodu, který ji vedl především k elegantnímu byznys oblečení. Přesto se ale stále necítila dobře. Měla dva svoje oblíbené outfity, které stále střídala, i když cítila, že to není úplně to pravé, ale většinu věcí, které si do šatníku s pomocí prodavačky nakoupila, stejně vůbec nenosila. Jen netušila, proč to tak je.

V kurzu dostala prostor víc se nad sebou zamyslet, poznat svoje potřeby, pochopit, proč se v něčem cítí dobře a v něčem ne. Došlo jí, že klasické, elegantní a formální oblečení je pro ni příliš nudné a usedlé. A naopak květované šaty na léto jsou pro ni zase příliš romantické. Ani s jedním její osobnost nesouzní.

S pomocí kurzu si vybudovala svůj osobní styl, který je založený na určité hravosti, zajímavosti a originalitě. Dokázala si tuto hravost přenést i do svého pracovního oblečení, a jak sama říká, cítí se teď nejlépe ve svém životě. Protože je jí v oblečení, které nosí, jednoduše dobře.

Kdy kurz začíná?

Začínáme v pondělí 3. 10. 2022. Každý týden se vám otevře jeden výukový modul, který vám nezabere víc než 2 hodinky času. Je úplně jedno, kdy si kurz uděláte a jak rychle v něm budete pokračovat. Dokud bude kurz existovat, máte do něj neustále přístup.

Po celou dobu kurzu vám budu oporou, můžete se na mě kdykoliv obracet se svými dotazy, a také se každý týden sejdeme u živého vysílání ve FB skupině (nebo při jeho záznamu).

Co kurzem získáte?

  • Budete se ve svém oblečení cítit skvěle.
  • Budete přesně vědět, co si v obchodě kupovat, a nebudete zbytečně utrácet peníze za věci, které vám budou jen ležet ve skříni.
  • Pochopíte, jaká jste, co v módě hledáte, a jak by měly vaše outfity vypadat, abyste se cítila sama sebou.

A mnoho dalších věcí!

Dostanete něco navíc?

Samozřejmě! Nebyla bych to já, kdybych pro vás neměla nějaké ty dárky jen tak pro radost. 🙂

Jako bonus ke kurzu pro vás mám:

  • praktické nástěnky na Pinterestu, díky kterým si poskládáte svoje hotové outfity.
  • Užitečný přehled nadčasových kousků oblečení.
  • Pro v prvních 10 přihlášených navíc moje online konzultace pouze s vámi, na které spolu můžeme vaše nové outfity prokonzultovat.

Do kdy se můžete registrovat?

Do kurzu je možné se zaregistrovat nejpozději do sobotní půlnoci. Tedy do 1. 10. 2022 do 23:59. Kapacita kurzu je ale omezená, abych se mohla všem adekvátně věnovat. Ve chvíli, kdy bude zaplněná, budu muset prodej kurzu uzavřít. A znovu ho budu spouštět zase až příští rok.

Máte jakékoliv dotazy nebo obavy? Přečtěte si odpovědi na nejčastější otázky. Nebo mi napište na hanka@stylunaproti.cz, případně zavolejte (735745408) a já vám moc ráda poradím, jestli je pro vás kurz vhodný nebo ne.

Pokud se během kurzu potkáme, budu se na vás moc těšit!

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.