3. výzva: Zkus nový účes

19. 9. 2018

V dnešní, v pořadí třetí, výzvě vám nechám volnou ruku. Vaším úkolem totiž je, abyste si vyzkoušela úplně nový účes. Něco, co jste ještě nikdy nezkusila. Nechám to čistě na vás, jak se k tomu postavíte. Můžete si zkusit najít nějaký tutoriál na youtube nebo si třeba jen dát do vlasů nějakou novou ozdobu, kterou normálně nenosíte. Fantazii se meze vůbec nekladou.

Záleží také na tom, jak dlouhé vlasy máte. Můžete zkusit třeba vlny s pomocí kulmy, zapletený cop, uhlazený culík, vyžehlené vlasy, nějaký zajímavý drdůlek. Prostě cokoliv vás napadne.

Pokud vás nic nenapadá, zkuste se inspirovat třeba v pořadu Blanky Haškové – Hairparáda.
A kdybyste si náhodou na nový účes netroufala, bude stačit i to, že svoje vlasy nějak hezky upravíte.

Nezapomínejte na to, že k úpravě vlasů se nármně hodí různé stylingové přípravky. Často slýchám od žen, že jim nejde udělat uhlazený culík a všude jim od hlavy trčí jemné vlásky. Ovšem to se děje každému, kdo nepoužil nějaký uhlazující přípravek – pastu, gel apod. Účesy je také dobré fixovat lakem, aby nám trošku vydržely.
Tématu stylingových přípravků určitě budeme věnovat nějaký článek, kde vás seznámím s produkty, které jsou mezi ženami oblíbené.

No a hlavně se nám nezapomeňte s novým účesem pochlubit v komentářích nebo v poradně.

Jak se dařilo mě

Tahle výzva pro mě nebyla úplně jednoduchá, protože jsem zvyklá si vlasy upravovat různým způsobem. Proto jsem se rozhodla zkusit nějaký poloformální účes, který bych mohla využít k uvolněnějším společenským událostem, nebo když potřebuju působit elegantně. Vznikl z toho tento ležérní něco jako drdol.

Účes byl i docela rychle hotový. Natočila jsem si vlasy kulmou a nanesla do nich stylingový pudr, který dodává objem. Potom už jsem jen udělala dva culíčky nad sebou a konce vlasů naaranžovala s pomocí pérek a zafixovala lakem.

A co vy? Povedl se vám nějaký zajímavý účes? Zkusila jste něco úplně nového a zjistila jste, že vám to sluší a budete se tak česat častěji? A mimochodem, kdy jste naposledy byla u kadeřnice? Není načase se k ní objednat? 🙂

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Jak si vybrat vhodný účes

Jak si vybrat vhodný účes

V nedávném článku o vlasových proměnách jsem vám ukázala několik "odstrašujících" příkladů, jak může dopadnout touha po změně a novém účesu. Zároveň jsem vám slíbila, že vám napíšu něco o tom, jak byste si měla vhodný účes pro sebe vybrat. Mohlo by se zdát, že je to...

pokračovat ve čtení
Vlasové proměny

Vlasové proměny

Pro dnešní článek se mi staly inspirací vlasové proměny, které uvádí internetová televize Playtvak. Na začátek chci říct, že strašně nerada někoho kritizuju. Zejména odborníky, kteří ve svém oboru dokázali dojít k nějakým úspěchům. Takže bych ráda uvedla, že nechci...

pokračovat ve čtení

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.