Oblečte se pohodlně do šatů nebo sukně

11. 2. 2020

Chcete se cítit pohodlně a zároveň být šik? Je pro vás důležitý nejen styl ale také komfort? Potom mám pro vás dobrou zprávu. V šatech nebo sukni se můžete cítit pohodlně. A v dnešním článku vám ukážu jak na to i s praktickou ukázkou oblečení z aktuální nabídky obchodů.

Ležérní a pohodlný styl oblékání je velmi oblíbený. Potvrdila to nedávná diskuze v naší facebookové skupině. Většina žen se shodla, že by se mnohdy rády „nastrojily“, ale neladí to s jejich životním stylem. Těžko můžete chodit v podpatcích a v pouzdrových šatech, když jdete s dětmi na hřiště, jedete s nimi na výlet, nebo spěcháte z práce pro děti do školy a pak rychle na nákup.

S tímto životním stylem můžete zůstat u vyloženě ležérních kousků, jako jsou rifle, tenisky, křivák, kardigan, riflová bunda apod. I z toho lze vykouzlit slušivé kombinace.

Chcete mít ale pocit, že jste se snažila „vyfiknout“ a připadat si žensky? Potom musíte najít jinou cestu. A tou mohou být pohodlné a volnočasově laděné šaty a sukně.

Stylové a elegantní pohodlí

Myslíte, že se šaty a sukně nehodí pro volnočasové příležitosti? Pokud si neobléknete zrovna pouzdrové byznys šaty nebo upnutou minisukni, může být vaše oblečení pohodlné.

Vyzkoušejte třeba střihově zajímavé kousky, které jsou z příjemných materiálů, jsou volnější a vzdušné.

V prvních proužkovaných šatech klidně můžete dělat dozor na hřišti. Je to kousek, který zkombinujete se sandálky na klínku, balerínami, plochými sandálky, teniskami a klidně i s nějakými lepšími žabkami.

Zajímavé kousky z obchodů

Abych vám neukazovala pouze inspirace z Pinterestu, našla jsem zajímavé kousky také z obchodů.

Pohodlné šaty

  1. Modré šaty Mango, 999 Kč
  2. Pruhované šaty Mango, 299 Kč
  3. Zelené šaty Mohito, 699 Kč
  4. Žerzejové šaty Zign, 980 Kč
  5. Žerzejové šaty Kaffe, 990 Kč

Ležerní sukně

  1. Sukně s vázačkou Mango, 399 Kč
  2. Žerzejová sukně Esprit, 899 Kč
  3. Áčková minisukně Even&Odd, 420 Kč
  4. Sukně s páskem mint&berry, 410 Kč
  5. Dlouhá pruhovaná sukně Libertine-Libertine, 2.880 Kč

Pohodlná elegance v zimě

Teď v zimě si můžete vybrat například úpletové nebo pletené šaty a sukně. Budou také pohodlné a je možné je zkombinovat do ležérního stylu.

  1. Úpletové šaty Anna Field, 790 Kč
  2. Pletené šaty b.young, 640 Kč
  3. Pletené pouzdrové šaty Morgan, 1.900 Kč
  4. Úpletová sukně Yargici, 930 Kč

Možností, jak skloubit pohodlí a eleganci, je víc, a určitě si zase nějaké triky příště ukážeme.

Nosíte vy šaty a sukně, i když se potřebujete cítit pohodlně? Máte nějaké svoje oblíbené pohodlné kousky? Budu se těšit na vaše zkušenosti v komentářích.

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.