Novinky na blogu: příručka, občasník a nový design

10. 3. 2020

Chcete ještě více informací z oblasti módy? Hodily by se vám tipy, jak vypadat lépe? Bojujete s pár kily navíc? Potom se vám budou líbit novinky, které můj blog přináší.

Jaro je obdobím změn. Příroda se pomalu probouzí, z šatníku mizí teplé kabáty, sukně se zkracují a přichází čas na něco nového. A tak mám pro vás pár novinek i jáu. Když píšu pár, myslím tím přesně tři. Doufám, že vás potěší. Můžete mi do komentářů napsat, co na ně říkáte a jestli jsou pro vás zajímavé.

Nový design blogu

Asi jste si všimli (teda doufám, že jste si všimli!), že se nám tu změnil design webu. Bylo už na čase vylepšit vzhled nejen nám, ale také blogu samotnému. Snad se tu budete cítit příjemně a bude vše fungovat tak, jak má. Kdyby se vám cokoliv nezdálo, nebojte se mi ozvat.

Buďte štíhlejší pomocí oblečení – příručka

Z čeho jsem ale mnohem nadšenější, je nová příručka v záložce „ke stažení“, kterou jsem pro vás připravila, a kterou si teď můžete stáhnout zcela zdarma!

Dozvíte se v ní, jak vypadat díky oblečení štíhlejší. Stačí do formuláře zadat svůj email, na který vám přijde zpráva s potvrzovacím odkazem. Na ten je potřeba kliknout a pak už vám v dalším mailu přijde odkaz ke stažení samotné příručky. Já vím, zní to komplikovaně, ale dobrá zpráva je, že tím nezískáte jen příručku samotnou.

Velmi občasný občasník

Zadáním mailu se zároveň přihlásíte k odběru mého „velmi občasného občasníku“, jak ho s radostí nazývám. To znamená, že vám ode mě jednou za čas přijde email, ve kterém se můžete těšit na nějaké tipy, triky, moje zamyšlení nebo informace, které se neobjeví ani tady ani v naší facebookové skupině. Prostě něco navíc, co bude jen pro vás.

A co je nového u vás? Budu se těšit na vaše komentáře.

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Chceš, aby pro tebe oblékání byla hračka?

Chceš, aby pro tebe oblékání byla hračka?

Ráno otevřeš skříň, sáhneš pro několik kousků oblečení, oblékneš je, podíváš se do zrcadla a zjistíš, že vypadáš skvěle. Vše ti zabere minimum času a celý den se budeš cítit prostě úžasně. Kamkoliv půjdeš, budeš vědět, že ti to sluší, jsi hezky oblečená a můžeš se...

pokračovat ve čtení
S Hankou na kafi

S Hankou na kafi

Každý týden vysílán živě na Facebooku v rámci mini pořadu S Hankou na kafi! V rámci toho krátkého živého vysílání odpovídám na dotazy, které mi chodí, nebo řeším aktuální módní témata. Pokud pro tebe není možné se vysílání účastnit živě, můžeš se vždy kouknout...

pokračovat ve čtení
Nebuď přízrakem vlastního mládí!

Nebuď přízrakem vlastního mládí!

Oblékáš se posledních 20 let více méně stejně? Potom je tenhle článek možná právě pro tebe! Námětem k tomuhle článku se mi kdysi stala paní, kterou jsem náhodně zahlédla, když jsem projížděla na kole jednou vesnicí. Donutilo mě přemýšlet, proč některé upravené ženy,...

pokračovat ve čtení

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.