O co si napsat Ježíškovi: šperky Fiori e colori

25. 11. 2020

Líbí se vám elegantní, vkusné a přesto výrazné a barevné šperky? Potom by pro vás mohla být značka Fiori e colori design tou správnou volbou a některý z jejích krásných výrobků by se mohl objevit na vašem dopise Ježíškovi.

Polymerové šperky vyrábí designerka Irene Moretto, velká milovnice šperků, která původně začala s výrobou pro svoji potřebu a pro velký zájem okolí se z jejího koníčku nakonec stala prodejní značka.

Fiori e colori je krásně zpracovaná a osobitá bižuterie, která jde s dobou a dodá šmrnc (nejen) jednodušším outfitům.

Irene vyrábí šperky v různých barvách, vzorech a provedeních, takže si určitě vyberete takové, které s vámi budou ladit a zapadnou do vašeho šatníku.

Já jsem sáhla po bílo-zlaté kombinaci. Náušnice jsou opravdu lehoučké a velmi příjemné na nošení.

Šperky si můžete koupit na Fler.cz nebo přímo na FB profilu nebo Instagramu značky. Pokud si objednáte šperky přes FB nebo Instagram a pošlete Irene do zprávy kód „STYL10“, dostanete slevu 10% na svůj nákup. Akce platí do 15.12.2020.

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Jak nosit výraznější šperky

Jak nosit výraznější šperky

Šperky jsou mocným nástrojem, jak si dodat ten správný šmrnc. Druhů a stylů je spousta, takže si vybere každý. Pokud máte rádi výraznější šperky, možná někdy narazíte na pochybnosti, jak je zakomponovat do svého outfitu. Pojďme si tedy ukázat, jak se takové výraznější...

pokračovat ve čtení
Na návštěvě ve šperkařské dílně

Na návštěvě ve šperkařské dílně

Pojďte spolu se mnou odhrnout roušku tajemna zakrývající výrobu šperků. Navšívila jsem dílnu Pavlíny Nilsson Grofové, která tvoří pod značkou Grofova Design krásné a a originální šperky. A když už jsem tam byla, připravila jsem si na Pavlínu pár otázek a témat, které...

pokračovat ve čtení

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.