Jak to s těma délkama teda mám?

19. 4. 2021

V minulém článku jsem vám řekla, proč na konzultacích obvykle neřeším délku kalhot. Mnohé z vás z něj byly nadšené, ale některé jsem nechtěně zmátla, takže článek asi nebyl z mé strany pojat úplně správně.

Ráda bych tedy ještě uvedla na pravou míru, že délky jednotlivých kousků oblečení v závislosti na proporce těla samozřejmě řeším.

Smyslem článku mělo být ujištění, že svoje klientky nezahltím (přebytečnými) informacemi a zaměřuju se především na to, aby moje rady byly dobře aplikovatelné v praxi a vedly k efektivním nákupům. Někdy se totiž může stát, že informací je na zákaznici prostě příliš, ztratí se v nich a nakonec je z případného nakupování ještě víc nešťastná. Protože sice dostane dokonalé návody na to, aby byl její zevnějšek „ideální“, ale při nákupech potom nemůže dané oblečení sehnat. A tomu se já snažím vyhnout.

Proto se na konzultacích zaměřuju především na to, co je pro danou klientku důležité a zásadní. Zároveň jí také ale naslouchám a beru v potaz to, co ji osobně trápí.

Takže se určitě nemusíte bát, že bych vám nepomohla s optickým protahováním nohou. 🙂

A také jsem si rovnou pro vás připravila tematické album v naší diskuzní FB skupině, ke které se může kdokoliv přidat. Najdete v něm tipy, jak si nohy opticky protáhnout, nebo alespoň nezkrátit, včetně praktických ukázek s rozborem na outfitech Rachel Bilson. Budu se těšit, že si v něm o jednolitvých doporučeních podiskutujeme. A otázky jsou samozřejmě vítány. 🙂

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.