Chcete se ráno obléknout rychle a přesto se cítit celý den dobře? Držte se tři hlavních zásad

31. 3. 2022

Máte pocit, že pokud vám to má slušet a máte se cítit dobře, musíte ráno trávit spoustu času před šatní skříní? To je omyl! Nikdo nechce ráno plýtvat časem na složité vymýšlení outfitů a sáhodlouhé přemýšlení, co si obléknout. Prozradím vám tři hlavní zásady, díky kterým bude vaše oblékání rychlé, a přesto budete vypadat a cítit se skvěle.

1. Měla byste vědět, co chcete nosit a proč

Máme-li se cítit dobře, musíme nosit oblečení, ve kterém nám dobře také je. Proto bychom měli vědět, co vlastně chceme nosit a proč to chceme nosit. Jednoduše bychom si měli porozumět a najít svůj osobní styl, který bude jedinečný a bude zrcadlit naši osobnost. Díky tomu člověk vždy ví, jak si svůj outfit poskládat, aby mu vyhovoval a bylo to ono.

2. Přehled ve skříni

Pokud máme v šatníku nepořádek, snadno se v něm přestaneme orientovat. Proto je dobré, pokud si v něm udržujeme nějaký systém, řád a hlavně přehled. Abychom vždy, když otevřeme skříň, měli vše hezky na očích. Oblečení do skříně navíc ukládáme vyžehlené, aby stačilo stáhnout danou věc z ramínka a obléknout si ji. Pokud vytáhneme například zmačkanou košili, pravděpodobně nebudeme mít čas a chuť ji složitě žehlit.

3. Sázka na jistotu

Velmi praktické je, pokud má člověk nachystané tři outfity, které lze označit jako takovou sázku na jistotu. Čili oblečení, které má ozkoušené, že spolu dobře funguje, cítí se v něm fajn a může pro něj kdykoliv sáhnout, pokud nečekaně musí někam vyrazit. Ideální je, pokud jsou to tři různé outfity pro různé příležitosti. Můžete si je třeba i vyfotit a mít je nalepené na dveřích skříně. Usnadní vám to situace, kdy jste nepřipravení, ale potřebujete se obléknout velmi rychle.

Jak jste na tom s ranním oblékáním vy? Bojujete občas s tím, že nevíte, co na sebe? Zabírá vám hezky se obléknout víc času, než byste si přála? Přijďte si o tomto tématu povídat do naší diskuzní FB skupiny.

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.