Chcete vypadat skvěle i během letních veder? Držte se 3 jednoduchých tipů, které vám pomohou.

2. 6. 2022

Během vysokých letních teplot se asi všichni tak nějak roztékáme. Někdy nám může připadat nemožné, vypadat v tomto období dobře. Ale nebojte se, když se budete držet několika jednoduchých tipů, bude tohle léto úplně jiné!

Připravila jsem si pro vás sérii tří článků, díky kterým přežijete letní vedra bez úhony, bude vám to slušet a budete se cítit dobře.

1. Noste doplňky

V létě nemáme moc možností vytvářet různé outfity s pomocí vrstvení, protože na sobě obvykle máme jen jednu vrstvu – šaty, sukni a halenku, kalhoty a tílko… Proto je potřeba dodat si onen pověstný šmrnc s pomocí šperků, pásků, klouboučků, šátků, slunečních brýlí, apod. Nebojte se trošku experimentovat. Mnohdy postačí malý šátek uvázaný na kabelce nebo slamák, který vás zároveň chrání před sluncem.

2. Noste upravené vlasy

Mít upravené vlasy je v létě složité, protože je horko, potí se nám hlava, účesy plihnou… Někomu se třeba ani nechce v horku roztápět žehličku, kulmu nebo pouštět fén. V takové případě si najděte nějakou „netepelnou“ úpravu vlasů. Velké suchozipé natáčky, namačkané „beach waves“, zapletené účesy, culíky, drdůlky… Ve vyčesaných vlasech vám také nebude takové horko, protože odkryjete krk a budete se cítit příjemněji. Účesy navíc mohou také dodat zajímavý šmrnc jinak jednoduchému letnímu oblečení.

3. Zaměřte se na opravdu padnoucí oblečení

Protože nemáme možnost pohrát si s různými délkami, vrstvením, stahovacím prádlem, apod., musíme víc než kdy jindy dbát na to, aby nám oblečení opravdu padlo. Protože už to ničím nezachráníme. Ty jedny šaty, které si chystáte obléknout, budou tím jediným, co na sobě budete kromě doplňků mít. Takže musí prostě vypadat skvěle. A základem je právě perfektně padnoucí oblečení.

Máte také nějaké své ozkoušené tipy a triky, jak se v létě cítit a vypadat skvěle? Podělte se s námi o ně v naší FB skupině. 🙂

A když už víme, jak vypadat v létě skvěle, povíme si v příštím článku, jak se v létě skvěle také cítit.

Zdroj foto: Pinterest.com

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.