Poslechněte si rozhovor s Moni On Air, ve kterém mluvím o sobě, o módě i podnikání

14. 6. 2022

Chcete slyšet, co je podle mě v módě zásadní, abyste došla k vytouženému výsledku? A chcete se o mně zároveň dozvědět něco nového? Jak jsem se dostala k práci stylistky, nebo jaké jsou moje plány do budoucna? O všem jsem si povídala v rozhovoru s Mončou Kvapilovou, která se věnuje networkingu a dělá rozhovory pod svojí značkou Moni On Air. Pojďte se s námi zamyslet nad přínosem módy pro člověka, nad důležitostí osobního stylu a nad tím, jak být sama sebou.

Video si můžete přehrát na:

Děkuju Monice za příjemné povídání, zajímavé otázky a přeju jí co nejvíc úspěchů. Pokud o ní chcete vědět víc, nebo chcete pravidelně sledovat inspirativní rozhovory se skvělými lidmi, můžete ji sledovat na její FB stránce nebo Instagramu.

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

S Hankou na kafi

S Hankou na kafi

Každý týden vysílán živě na Facebooku v rámci mini pořadu S Hankou na kafi! V rámci toho krátkého živého vysílání odpovídám na dotazy, které mi chodí, nebo řeším aktuální módní témata. Pokud pro tebe není možné se vysílání účastnit živě, můžeš se vždy kouknout...

pokračovat ve čtení
Na návštěvě ve šperkařské dílně

Na návštěvě ve šperkařské dílně

Pojďte spolu se mnou odhrnout roušku tajemna zakrývající výrobu šperků. Navšívila jsem dílnu Pavlíny Nilsson Grofové, která tvoří pod značkou Grofova Design krásné a a originální šperky. A když už jsem tam byla, připravila jsem si na Pavlínu pár otázek a témat, které...

pokračovat ve čtení

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.