Chcete vypadat upraveně? Věnujte pozornost detailům.

19. 8. 2022

Určitě máte ve svém okolí nějakou ženu nebo dívku, která vypadá neustále dobře a upraveně. Přemýšlela jste někdy, čím to je? Není přece nijak zvlášť zajímavě oblečená, není to typická „fiflena“, nemáte z ní pocit, že tráví v koupelně celé dny, přesto budí dojem, že snad nemá žádnou chybu. A vy si vedle ní pořád připadáte tak nějak humpolácky a jako trhan. Chcete být jako ona a působit stále upraveně? Řešení samozřejmě existuje. 🙂 Je potřeba věnovat pozornost detailům!

Pečujte o sebe

Úplným základem je péče sama o sebe. Věnujte si čas. Po sprše používejte hydratační mléko, udržujte svoje obočí upravené, pravidelně depilujte vše, co je potřeba, umývejte si vlasy tak, jak je opravdu potřeba, používejte parfém, lakujte si nehty na rukou i nohou. Věřte, že i bezbarvý lak může mít velký efekt.

Vždy upravené vlasy

Upravené vlasy mají velkou moc. Ne vždy máme čas pracně je upravovat, ale i tady pomohou malé detaily. Když nestíháte víc než culík, alespoň třeba omotejte gumičku pramínkem vlasů. Když si uděláte z neposlušných vlasů drdol, spusťte si do obličeje pár pramínků vlasů a ty upravte třeba kulmou, aby držely správný tvar. Nezabere vám to moc času a výsledek je zároveň velmi výrazný.

Oblečení ve formě

Vaše oblečení by nemělo nést žádné stopy nošení. Jakmile začne žmolkovatět, blednout, vytahá se, nedej bože proděraví, nenoste ho. Také by mělo být vždy nezmačkané, ideálně pečlivě vyžehlené. (Taky nesnáším žehlení…) Důležité je i to, aby vám řádně sedělo – nebylo vám velké, malé nebo vám nesedělo. Čisté oblečení je absolutní samozřejmostí.

Doplňky

Doplňky mají velkou sílu. Díky doplňkům hned působíte dojmem, že jste svému vzhledu věnovala pozornost. I jemný náhrdelník ve výstřihu košile nebo náramek na ruce může mít velký efekt. Zkusit můžete i malý hedvábný šátek uvázaný na kabelce, řetízek na noze nebo třeba brož na klopě kabátu či saka. Pamatujte, že i zdánlivá drobnost ovlivňuje výsledný dojem.

Věřte, že když o sebe budete pečovat a uděláte občas něco málo navíc, bude to ve výsledku znatelná změna. A po nějaké době se to pro vás stane přirozené.

Máte nějaké vlastní tipy, jak působit upraveně? Nebo máte tendenci všechno zmíněné považovat za zbytečné? Dělá vám něco z toho problémy? Budu se moc těšit, že si o tom popovídáme v naší FB skupině.

Použité foto: Pinterest.com

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.