Příběh Jarky: „Překvapilo mě, že jde moje oblečení zkombinovat tak, aby to byl můj styl.“

14. 2. 2023

Nedokážeš se na sebe podívat objektivně? Tápeš, jaké oblečení se k tobě hodí? Potom jsi možná na stejném místě, na kterém byla moje zákaznice Jarka, která se ke mě objednala na osobní konzultaci stylu a tvaru postavy, a také má za sebou kurz Najdi svůj osobní styl během 4 týdnů. Jarka byla tak hodná, že se s námi všemi podělila o svůj příběh.

Co Jarku nejvíc trápilo

Než mě Jarka oslovila, největší problém ji dělalo to, že se nedokáže vidět objektivně. Tápala, jaké střihy oblečení se pro ni hodí, jaké oblečení se k ní hodí stylově a jak vůbec co s čím kombinovat, aby byl výsledek hezký. Snažila se vyčíst rady na internetu, ale stále nenacházela odpovědi, které potřebovala.

„Před tím než jsem se objednala na konzultaci, tak jsem brouzdala po internetu a dívala se, co kde píšou o módě. Moc mě to nenadchlo, protože vše bylo napsáno tak nějak univerzálně, všeobecně. Až jsem jednoho dne narazila na Stylu naproti. Poprvé jsem našla vysvětlené souvislosti, ukázky co s čím kombinovat, apod. Od té doby jsem se zavěsila a četla úplně vše, co jsi kde psala, ale stále jsem měla pocit, že se mi to v praxi příliš nedaří, protože jsem k sobě nebyla objektivní. Proto jsem se rozhodla k tobě objednat na konzultaci, a také jsem si koupila tvůj kurz.“


Obavy před konzultací

Když jsem se Jarky zeptala, jestli měla nějaké obavy využít mých služeb, řekla mi, že ne. Což k ní dost sedí, protože je to skvělá ženská od rány. 🙂

„Tušila jsem, že to bude přesně to, co potřebuju. Už jsem měla dost všeobecných zásad v oblékání a stejně jsem neměla jasno, jak to má vypadat konkrétně u mě. Věděla jsem, že mi pomůžeš, protože jsi chtěla dopředu vědět, co dělám, kde pracuju, jaká jsem. To je moc důležité a prohloubilo to moji důvěru. Bylo jasné, že tvoje rady nebudou jen univerzální, ale měla jsem pocit, že se o mě opravdu zajímáš.“

Od konzultace až k online kurzu

Přestože Jarka využila moji konzultaci jedna na jednu, kde jsme probraly základy jejího osobního stylu a ukázaly si, jak vhodně oblékat tvar její postavy, rozhodla se, že by se ráda víc zamyslela nad svojí osobností a tím, co v módě hledá. Proto si objednala i můj online kurz Najdi svůj osobní styl během 4 týdnů.

V kurzu jsem se o sobě dozvěděla věci, které jsem do té doby netušila. Třeba to, jak mě vnímá člověk, který mě nikdy v životě neviděl. Překvapilo mě, že mám doma ve skříni nějaké věci, co by mi mohly slušet. Nebo že se dají tak zkombinovat, že by to byl můj styl. Takhle jsem se na svůj šatník dřív vůbec nedívala. Zároveň to byl pro mě impuls vyhodit vše, co nenosím, a nosit ani nechci.
Taky už nenakupuju bezhlavě věci, které se mi líbí, ale nemám je s čím kombinovat, nebo ve kterých zjistím, že se vůbec necítím dobře. Dokážu už teď navíc pochopit, proč se v tom necítím dobře.“

Osobní styl Jarky

 

Co Jarka říká o mém kurzu a mých službách?

Když teď vidím, jaké Jarka dělá obrovské pokroky, a s jakým nadšením zkouší nové kombinace, mám velkou radost. A vždy jí moc ráda dám zpětnou vazbu na ukázky, které mi posílá. Nemohla jsem se jí tedy nezeptat, jak kurz Najdi svůj osobní styl během 4 týdnů celkově hodnotí, a jak jí spolu s mojí konzultací pomáhá.

„Tvůj kurz bych doporučila naprosto všem! Pomůže to k lepšímu sebevědomí, jistotě v oblékání, ale také to člověku dá přesnou představu při nákupu oblečení. Pro mě to byly nepochybně ušetřené peníze a čas! Navíc jsi hrozně trpělivá, snažíš se vymyslet, co jde dělat se stávajícím šatníkem, a nenutíš člověka do ničeho, co úplně necítí. Tvoje rady jsou velmi cenné. Peníze, které jsem zaplatila za kurz, se mi vrátily skoro okamžitě – ušetřila jsem při nákupech bot a oblečení.

Taky jsem se dozvěděla, kdo vlastně jsem. Možná to zní divně, ale myslím, že málokdo přemýšlí, jak moc ladí jeho osobnost s tím, co nosí. Já jsem s tím měla docela problém.

Pracuju ve stavebninách, kde nějaké elegantní oblečení zrovna moc neužiju. Někdy ovšem potřebuju vypadat trochu lépe oblečená, když mám jednání. A potřebuju ten den ráno nešílet u skříně, co si mám obléct, a strávit u toho půl hodiny, přijít pozdě a ještě vytočená, že jsem to zmršila. Musím vypadat důvěryhodně a neřešit, jestli mě něco tlačí, leze špek nebo pořád popotahovat kalhoty nebo sako. V práci zas potřebuji vyskočit na paletu a zjistit, co kde je. Když jdu s kámoškama na kafe, tak chci taky vypadat osobitě, a přitom nesmí být poznat, že jsem nad tím sáhodlouze přemýšlela. Jasně, můžu jít v mikině a nebudou to řešit, nicméně už je nepřekvapím a nebude pochvala. 🙂

Proto je tak důležité, že tě zajímá to, jak člověk vůbec žije a kam se potřebuje oblékat.

Moc Jarce děkuju, že se s námi všemi o svůj příběh podělila. Pro mě jsou podobná sdílení velkou motivací a ujištěním, že moje služby fungují a opravdu vám pomáhají.

Jarka byla vždy krásná žena, ale v oblečení se necítila dostatečně dobře a nevěřila si v tom, co si obléká. Tápala, jaké kombinace se k sobě hodí, a také velmi často nakupovala oblečení, které jí jen leželo ve skříni. Jsem ráda, že se nám společně podařilo najít cestu, na které Jarka neutrácí zbytečně peníze, nemusí se u skříně ráno stresovat, a díky tomu, že se cítit dobře, může věnovat během dne svoji pozornost podstatným věcem. Přeju jí, aby jí její životní elán vydržel a móda už pro ni vždy byla příjemnou součástí života. 🙂

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.