Jak nosit výraznější šperky

22. 11. 2022

Šperky jsou mocným nástrojem, jak si dodat ten správný šmrnc. Druhů a stylů je spousta, takže si vybere každý. Pokud máte rádi výraznější šperky, možná někdy narazíte na pochybnosti, jak je zakomponovat do svého outfitu. Pojďme si tedy ukázat, jak se takové výraznější nebo zajímavé šperky dají nosit, aby v oblečení úplně nezanikly a staly se přínosným doplňkem. Varianty jsou víceméně dvě. A navíc mám pro vás i na jedny výraznější šperky slevu.

Nechte je vyniknout na jednoduchém oblečení

Nejjednodušší je, pokud necháte šperky vyniknout na jednoduchém oblečení. Ideálně na černém nebo bílém a bez nějakých ozdob. Jednak šperk vynikne, ale také se vám pravděpodobně nestane, že by spolu oblečení a šperky neladily stylově. Pokud kombinujete zajímavé šperky, krajku, výrazné barvy, vzory a různé další ozdoby a aplikace, snadno se může stát, že místo stylového výsledku, vznikne dort od pejska a kočičky. Ovšem náhrdelník v rozhalence bílé košile nebo na černém roláku je vždy sázka na jistotu.

Slaďte motiv

Další variantou je doplnit šperkem třeba i maličko výraznější oblečení, ale v takovém případě je potřeba šperk a oblečení nějakým způsobem propojit, aby byl výsledný dojem sladěný a vše se spolu netlouklo. Já jsem výraznější prsten a náhrdelník s náušnicemi propojila tvarově s puntíky na šatech.

Šperky tak do celku hezky zapadají a vzájemně se neruší. Vše ostatní už jsem se snažila nechat co nejjednodušší. V takovém případě je také dobré, aby byl použit pouze jeden solitérní šperk (tady prsten) a zbytek už spíš jen jemnější, ale podobný tomu výraznému, většímu. Proto jsem sáhla po celém setu z jedné kolekce šperkařky Hanky Bainarové, která tvoří pod značkou Chana 925.

Pokud se vám šperky Chana 925 líbí, můžete si je u šperkařky Hanky Bainarové objednat do 30. 11. 2022 se slevou 15%. Stačí se odkázat na kód STYLU NAPROTI. .

Šperky je potřeba objednávat přímo u Hanky po zprávách na jejích sociálních sítích Instagram a Facebook, kde najdete i celou její nabídku šperků.

Určitě vám ráda případně poradí s výběrem a odpoví na vaše doplňující dotazy. Kromě toho, že vyrábí krásné a kvalitní šperky, je to navíc také milá a ochotná žena. 🙂

Část Hančiné nabídky najdete na eshopu Harddecore. Pokud tam nenajdete vyhlídnutý šperk a bude vás zajímat cena, můžete Hanku požádat mailem o ceník. Šperky se slevou je potřeba objednávat opravdu jen u ní. Slevový kód není možné uplatnit na partnerských eshopech.

A jak to máte se šperky vy? Máte raději jemné a nenápadné, nebo spíš ty výraznější? Budu se těšit na vaše postřehy v komentářích ve FB skupině.

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.