Video: různé variace outfitu pomocí doplňků

1. 7. 2021

Myslíte si, že je potřeba mít skříň plnou oblečení, abyste mohla vytvářet různé outfity? Tohle video vás možná přesvědčí o opaku. 🙂 Spolu se šperkařkou a designerkou Pavlínou Nilsson Grofovou jsme se rozhodly demonstrovat, že s pomocí doplňků lze z jednoho základního outfitu udělat různé stylové variace. A na pomoc jsme si vzaly její krásné šperky z nové kolekce Nordic Forest.


Moje variace outfitů

Já jsem si jako základní outfit zvolila jednoduchou bílou halenku košilového střihu a tmavě růžovou koženou pouzdrovou sukni.

V prvním případě jsem ji doplnila o černého křiváka, kotníkové boty a rafinované náušnice Huldra. Takový outfit je velmi ženský a hodí se třeba s kamarádkou na skleničku.

V druhé případě jsem základ doplnila klasickou džískou a světlými teniskami. Vznikl tak ležérní outfit na běžný den nebo pochůzky po městě. Proto jsem už zvolila jen decentní náušnice Linea Borealis.

Třetí outfit jsem doladila do elegantní a formální noty klasickým vypasovaným sakem a lodičkami. Takto oblečená můžu vyrazit na pohovor, na nějaké pracovní jednání nebo jinou formální příležitost. K outfitu se pak dobře hodil elegantní náhrdelník Lišejník.

Pavlíniny variace outfitů

Pavlína si jako základ zvolila světle modrý overal s jemným proužkem.

V prvním případě ho doplnila kratší džínovou bundičkou a converskami ve světle zeleném odstínu. K této kombinaci si vybrala prsten Fairy Ring.

Ve druhém případě overal doplnila lehkým pudrově růžovým přehozem a lodičkami ve stejném odstínu. Tato kombinace je velmi ženská a elegantní. Pavlína k tomu zvolila jako doplněk náhrdelník Frozen, který je elegantní a zároveň zajímavý díky tyrkysu.


Kde koupit šperky z videa?

Nejjednodušší je napsat Pavlíně přímo na mail: p.nilsson.grof@gmail.com
Šperky si můžete prohlédnout na jejím Facebooku nebo Instagramu.


Obsah videa

Jaká idea nás s Pavlínou spojuje – 0:50

Můj základní outfit – 2:04

  • První variace outfitu (na večeři s manželem, s kamarádkou na skleničku, apod.) – 2:25
  • Druhá variace outfitu (ležérní na pobíhání po městě) – 4:03
  • Třetí variace outfitu (elegantní například na pohovor a formální události) – 5:21

Pavlínin základní outfit – 6:36

  • První variace outfitu (ležérní kombinace) – 6:57
  • Druhá variace outfitu (elegantní) – 7:27

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.