Chceš vědět, co ti brání vypadat skvěle? Přijď na webinář zdarma!

23. 10. 2023

Toužíme vypadat a cítit se skvěle, ale často nám v tom něco brání. Ale mylně se domníváme, že jsou to nabraná kila, krátké nohy, malá prsa, velká prsa, špatně vybraný střih oblečení, špatná barva, blbá rtěnka… Ne, že by barva rtěnky nebo střih oblečení nehrály žádnou roli. Jenže ten největší sabotér naší krásy je někde úplně jinde! Chceš se ho zbavit? Potom ho musíš nejdřív poznat.

A já ti o něm moc ráda řeknu na webináři, který je pro tebe ZDARMA!

Bude probíhat živě ve středu 25. 10. 2023 od 20 hodin ve FB skupině. Pokud to nestíháš, budeš mít po omezenou dobu k dispozici také záznam.

Stačí se přihlásit přes formulář níž. Budu se na tebe moc těšit! 🙂

 

Přihlášení na webinář

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Chceš, aby pro tebe oblékání byla hračka?

Chceš, aby pro tebe oblékání byla hračka?

Ráno otevřeš skříň, sáhneš pro několik kousků oblečení, oblékneš je, podíváš se do zrcadla a zjistíš, že vypadáš skvěle. Vše ti zabere minimum času a celý den se budeš cítit prostě úžasně. Kamkoliv půjdeš, budeš vědět, že ti to sluší, jsi hezky oblečená a můžeš se...

pokračovat ve čtení
S Hankou na kafi

S Hankou na kafi

Každý týden vysílán živě na Facebooku v rámci mini pořadu S Hankou na kafi! V rámci toho krátkého živého vysílání odpovídám na dotazy, které mi chodí, nebo řeším aktuální módní témata. Pokud pro tebe není možné se vysílání účastnit živě, můžeš se vždy kouknout...

pokračovat ve čtení

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.