Jsou to jenom boty – říkají ti, kteří si dobrovolně kazí celý outfit.

31. 10. 2023

Špatný výběr bot může absolutně pokazit dojem z jinak povedeného outfitu. I když by se nám mohlo zdát, že boty jsou až u země a tam lidi moc nekoukají, opak je pravdou! Na tom, jaké boty máš, velmi záleží. A vůbec nejde o to, kolik stály, jaká je to značka, nebo jak dlouho už je nosíš

Když boty pokazí outfit

I když se někdy oblékneme opravdu hezky, můžeme celkový dojem „zabít“ výběrem bot. Přitom by stačilo tak málo. Kaley Cuoco na fotce úplně vlevo si mohla obout třeba balerínky nebo sandálky a výsledek by byl úplně jiný. Stejně tak spodní fotografie uprostřed by působila lépe, kdyby měla modelka nějaké jemnější boty než tyto „galoše“. No a mohutné tenisky k elegantnímu oblečení jsou sice možná trendy, ale podle mě esteticky nikdy parádu neudělají.

Když boty outfit doplní i povznesou

Krásné však je, když boty dokáží outfit krásně doplnit nebo mu dokonce dodat ten správný šmrnc. Stačí se držet několika pravidel a nemůžete šlápnout vedle.

Nevíš, jak na to? Je pro tebe výběr bot často velkým oříškem?

Aktuálně můžeš zjistit, jak správně nosit zimní boty k různému oblečení tak, abys celkový dojem nepokazila. Je to skvělá příležitost nachystat se na zimu pěkně s předstihem, aby tě nic nepřekvapilo. 🙂 Ostatně obchody mají aktuálně v nabídce nové kolekce zimních bot a je načase, vyrazit na nákupy.

Jak nosit zimní boty s různým oblečením a nezkazit si outfit!

V tomto workshopu najdeš všechna stylingová pravidla, která bys při výběru zimních bot měla zohlednit. Workshop Jak nosit zimní boty s různým oblečením a nekazit si outfit! ti zabere 40 minut. Po jeho skončení už nebudeš tápat, jaké boty si obout, zjistíš, jaké jsou typy zimních bot, k čemu se hodí a k čemu už ne. Také jak sladit boty barevně, stylově, i to, jakou roli při výběru bot hraje délka a typ kalhot a sukní.

Součástí workshopu je přístup do speciální FB skupiny, kde ti budu odpovídat na tvoje dotazy, a kde se můžete vzájemně poradit a podpořit s ostatními.

Přečtu si o workshopu víc

Prodej workshopu končí 12. 11. 2023 o půlnoci.

Budu se na tebe moc těšit! 🙂

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.