Inspiruj se módními příběhy skutečných žen! Zjistíš, že vypadat dobře můžeš i ty.

3. 10. 2023

Ráda bych se s tebou podělila o několik příběhů z mé praxe, které by tě mohly inspirovat. A také mám pro tebe na konci článku nabídku na něco, co jsem ještě nikdy neudělala! 🙂 Ale pojďme popořadě!

Už 3 roky pomáhám ženám, aby se jim neděly tyhle věci:
– Měly plnou skříň, ale stejně nic na sebe.
– Opakovaně si kupovaly věci, které potom vůbec nenosí.
– Něco si koupily a k tomu musely dokoupit další 3 věci, aby to měly s čím kombinovat.

Jako by to bylo včera, kdy jsem si celá rozechvělá šla vyřídit živnost, abych mohla začít nabízet konzultace. Když jsem totiž dlouho před tím začala psát blog o módě a vzhledu, nic takového jsem neplánovala. Jen jsem svými články chtěla pomáhat ostatním ženám, které třeba  pro módu nemají takový cit. K mému velkému, ale moc milému, překvapení, mě moje sledující začaly za nějaký čas žádat o placené konzultace, abych jim pomohla individuálně. Tak jsem sebrala odvahu a šla jsem tomu naproti. 🙂

Nevím, jestli si vůbec dokážeš představit, kolik mi to dalo! Pamatuju si každou jednu svoji zákaznici (a že jich za ty 3 roky nebylo málo!) i potíže, které ji trápily. Každou jsem vyslechla, a stále nepřestávám být vděčná za důvěru, kterou mi všechny vkládaly. Svoje životní příběhy, trable, mindráky… Ano, mindráky. Máme je všechny a já bych si neskutečně přála, abychom se nám někdy společně podařilo se přes ně přenést. Protože zatímco moje zákaznice viděly svoje domnělé krátké nohy, větší bříška, širší boky, divné palce u nohou… já jsem viděla neuvěřitelně skvělé, inspirativní ženy, které mi obohatily život. A to myslím zcela upřímně. Takže za tuhle svoji dosavadní praxi jsem vděčná, jak jen můžu být.

 

Hanka a její dlouhá cesta k absolutnímu klidu

Když jsem poznala Hanku, byla v podstatě úplně ztracená. Dlouhodobě cítila, že móda nebude její parketa. Nutno podotknout, že její parketa jsou věci, ke kterým já vzhlížím s obrovským obdivem, protože jsem na ně úplně levá. 🙂
Přesto se snažila svůj šatník vyřešit tak, aby jí to slušelo a cítila se dobře. Ale pořád se jí to nedařilo. Začaly jsme spolu tím, že si díky mé konzultaci a online kurzu ujasnila, jaký je její osobní styl a v jakém oblečení se může cítit dobře a sama sebou. Potom jsme spolu postavily jednoduchý, dobře kombinovatelný šatník tak, aby pro ni oblékání bylo co nejsnazší, a potřebné oblečení spolu dokoupily. Nakonec jsem Hance ukázala několik outfitů, které jsme i nafotily, aby se o ně mohla kdykoliv opřít a pomohla jsem jí dotřídit šatník tak, aby tam měla opravdu jen to, co jí může sloužit.

Hanka například úplně vyřadila ze šatníku květované vzory, protože si uvědomila, že se v nich vůbec necítí dobře. Naopak se zaměřila na jednoduché, barevně střídmé kousky oblečení, ke kterým ji to vždy táhlo, jen se je potřebovala naučit kombinovat tak, aby měly šmrnc, a aby výsledek odpovídal jejímu stylu a osobnosti.

Na dvou fotkách vlevo je původní stav Hančina šatníku, na zbytku je její nový šatník.

 

A tohle mi Hanka po tom všem napsala:

Hani, strašně moc jsi mi pomohla! Mám od tebe uklizený šatník. Zamilovala jsem si neutrální barvy a najednou je těch kombinací v šatníku tolik, že je to až neuvěřitelné. Nakoupím si ještě pár základních věcí a mám na pár let hotovo. Stačí, když jen průběžně budu dokupovat to, co nošením opotřebuju. Když si vzpomenu na ty doby, kdy jsem šla na nákup, utratila tam 10 tisíc a bylo to úplně k ničemu! A teď mám v šatníku pár věcí a výsledek je nesrovnatelný. Tvoje služby, podpora a pomoc jsou pro mě investice, která se mi mnohonásobně vrátí.

 

Jarka a její cesta k projevení své osobnosti

Jarka vždycky vypadala ráda hezky. Po dlouhá léta si udržuje štíhlou figuru, ráda si dopřeje nákupy oblečení a všeobecně vnímá, proč je důležité se o sebe starat. Ale dřív o svých nákupech příliš nepřemýšlela. Ve skříních se jí tak hromadilo oblečení, které se jí sice na první pohled líbilo, ale nakonec ho nenosila. A než by se těmi haldami přehrabovala, nosila pořád dokola věci, kterými si byla jistá. Navíc cítila, že jí chybí ten pověstný šmrnc a stále to tak nějak není ono. Proto mě oslovila, abych jí se vším pomohla. Stejně jako Hanka si ujasnila, jaký je její osobní styl. Ale na rozdíl od Hančina klasického, jednoduchého a ležérního stylu, Jarka došla k tomu, že potřebuje v oblékání trošku toho dramatu. 🙂 Ostatně Jarka je živelný, veselý a aktivní člověk, který nejde pro vtip daleko. 🙂 Jenomže když se vám líbí především zdobené, zajímavé kousky oblečení, může být problém je mezi sebou zkombinovat! Proto jsem s Jarkou prošla její šatník, doplnily jsme do něj nějaké neutrální barvy a jednodušší kousky a vmyslely outfity, které mají šmrnc, jsou mladistvé a zároveň k Jarce sedí.

Na první fotce je outfit, ve kterém Jarka chodila dřív. Zbylé dva jsme sestavovaly spolu.

A takhle naši spolupráci vidí Jarka:
V praxi mi vše od tebe opravdu moc pomáhá! Už nenakupuju bezhlavě věci, které se mně líbí, ale nemám je s čím zkombinovat, a nebo zjistím, že na ramínku v obchodě vypadaly skvěle a úžasně, ale doma před zrcadlem v nich stojí ženská, co vyhodila hromadu peněz a ještě se v tom necítí dobře.  Pomohla jsi mi jak k lepšímu sebevědomí, jistotě v oblékaní, ale i přesnější představě při nákupu oblečení. Jsou to nepochybně ušetřené peníze a
čas. Navíc jsi hrozně trpělivá, snažíš se vymyslet, co jde dělat se stávajícím šatníkem a nenutíš do ničeho. Tvoje rady jsou velmi cenné. Peníze, které jsem zaplatila za tvoje služby, se mi vrátily skoro okamžitě. Taky jsem se dozvěděla, kdo vlastně jsem. Možná to zní divně, ale myslím, že málokdo přemýšlí, jak moc ladí jeho osobnost s tím, co nosí. Pracuju ve stavebninách, kde nějaké elegantní oblečení zrovna moc neužiju. Někdy ovšem potřebuju
vypadat trochu lépe oblečená, když mám jednání. A potřebuju ten den ráno nešílet u skříně co si mám obléct a strávit u toho půl hodiny, přijít pozdě a ještě
vytočená, že jsem to zmršila. Musím vypadat důvěryhodně a neřešit, jestli mě něco tlačí, leze špek nebo pořád popotahovat kalhoty nebo sako. Když jdu s kámoškama na kafe, tak chci taky vypadat osobitě a přitom nesmí být poznat, že jsem nad tím sáhodlouze přemýšlela.

 

A proč ti o tom všem vyprávím?

Postupem času jsem svoje služby upravila tak, aby co nejvíce odpovídaly potřebám mým zákaznic, a upravuju je vlastně pořád. Některé služby se ukázaly jako slepá ulička, jiné naopak neustále zdokonaluju, aby byly lepší a lepší.

I když mě moje práce neuvěřitelně naplňuje a vnímám ji jako poslání, přeci jen se musím ohlížet také na to, aby mě živila. Bez toho bych v takovém rozsahu pomáhat nedokázala. A to s sebou jednou za čas nese také aktualizaci cen mých služeb. A to nastalo právě teď.

Od 1. 11. 2023 zavádím nový ceník. Stejně jako v jiných oborech, i v tom mém bohužel musí dojít k nárůstu cen. Ale protože si tě moc vážím, chci ti dát ještě příležitost, pořídit si moje služby za stávající ceny. A navrch jsem pro tebe připravila ještě speicální nabídku dvou svých bestsellerů! 🙂 Jsou to právě tyhle bestsellery, které pomohly Hance i Jarce na jejich cestě.

 

1) Online kurz Najdi svůj osobní styl během 4 týdnů

Tenhle online kurz jsem vytvořila, abych mohla svým zákaznicím pomoct vyřešit potíže, které možná trápí i tebe:

– Ve svém oblečení se necíš dobře.
– V šatníku se ti hromadí oblečení, které vůbec nenosíš, a utrácíš tak za něj zbytečně peníze, čas i nervy.
– Během nákupů oblečení jsi úplně ztracená a metoda pokus / omyl nikam nevede.

Věř, že úplným základem je, pokud si ujasníš, co vlastně od svého oblečení potřebuješ, jaká jsi a jak ti může oblečení pomoct, abys podtrhla svoji osobnost.

Proč? Protože potom:

– si budeš kupovat jen oblečení, které budeš nosit.
– oblečení bude tvoji druhou kůži a budeš se cítit úžasně.
– si urychlíš nákupy oblečení, protože budeš vědět, co hledáš.

Jako bonus navíc k tomuto kurzu nabízím ZDARMA také mini-kurz Nauč se správně nosit barvy, díky kterému budou tvoje outfity sladěné a šik.

 

2) Konzultace a třídění šatníku

I tuhle konzultaci jsem zavedla na přání svých zákaznic. Spočívá v tom, že přijedu k tobě domů, otevřeme tvůj šatník, celý ho spolu projdeme a já ti ukážu, jak můžeš svoje oblečení nosit co nejvíc slušivě, najdu pro tebe nové kombinace, které budou šik a budou odpovídat tvému stylu, a také ti doporučím, co ze šatníku vyřadit a co si tam naopak dokoupit, aby to dobře fungovalo.

Vytvoříme tak spolu hotové outfity, které ti nafotím, a od kterých se můžeš do budoucna odrazit. Výsledkem bude uklizená skříň, kde budeš mít jen to, co opravdu nosíš, a především dokonalé outfity, které ti dodají ten správný šmrnc. 🙂

Mimořádná nabídka!

Jak už jsem řekla, od 1. 11. 2023 bude platit nový ceník a moje služby budou dražší. Ale ty nejen, že si můžeš tyhle moje bestsellery pořídit ještě za stávající cenu, ale také dohromady v mimořádně výhodně nabídce. 🙂

 

 

VARIANTA A

Ve variantě A si můžeš koupit poukázku (Ježíšek poukázky miluje!) na Konzultaci a třídění šatníku za stávající cenu. Poukázka platí až do 30. 11. 2024. Ale pozor! Do prodeje dávám pouze 10 poukázek!!! Více zákaznicím totiž nemůžu garantovat v příštím roce volný termín.

Objednat variantu A

 

VARIANTA B

Ve variantě B si za stávající cenu můžeš ještě naposledy pořídit online kurz Najdi svůj osobní styl během 4 týdnů. Ke kurzu jsem připravila nějakolik bonusů, mezi kterými najdeš zdarma mini-kurz Nauč se správně nosit barvy.

Objednat variantu B

 

VARIANTA C

Ve variantě C můžeš mít obě předchozí nabídky dohromady! Získaš v ní poukázku na Konzultaci a třídění šatníku i online kurz Najdi svůj osobní styl během 4 týdnů se všemi bonusy. Obojí za absolutně speciání cenu! I tady platí, že mám k dispozici pouze 10 poukázek na konzultaci.

Objednat variantu C

 

Budu se na tebe moc těšit! 🙂

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Chceš, aby pro tebe oblékání byla hračka?

Chceš, aby pro tebe oblékání byla hračka?

Ráno otevřeš skříň, sáhneš pro několik kousků oblečení, oblékneš je, podíváš se do zrcadla a zjistíš, že vypadáš skvěle. Vše ti zabere minimum času a celý den se budeš cítit prostě úžasně. Kamkoliv půjdeš, budeš vědět, že ti to sluší, jsi hezky oblečená a můžeš se...

pokračovat ve čtení
S Hankou na kafi

S Hankou na kafi

Každý týden vysílán živě na Facebooku v rámci mini pořadu S Hankou na kafi! V rámci toho krátkého živého vysílání odpovídám na dotazy, které mi chodí, nebo řeším aktuální módní témata. Pokud pro tebe není možné se vysílání účastnit živě, můžeš se vždy kouknout...

pokračovat ve čtení

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.