Seznam se s Jarkou, která našla svůj styl

20. 6. 2023

Omládnout během krátké doby o 10 let i bez botoxu? Ano, jde to! 🙂  Důkazem může být i moje zákaznice Jarka. Ta mi doslova rozkvetla před očima. Jen si pořídila mladistvě působící šatník, který je variabilní, a i s pár kousky udělá hodně parády.

Než se mě rozhodla oslovit, cítila se v oblékání trošku bezradná.

„Než jsem si u tebe domluvila konzultaci, tak mě nejvíce trápilo to, že nejsem schopná objektivně posoudit, jak vypadám. Tvar postavy, jaký jsem typ vlastně. Zhruba jsem tušila, ale jistota mi chyběla. Do té doby jsem brouzdala po internetu a dívala se, co kde píšou o módě. Moc mě to nenadchlo, protože vše bylo napsáno tak nějak univerzálně, všeobecně. Až jsem narazila na Stylu naproti a to bylo něco! Poprvé vysvětleny souvislosti, co s čím kombinovat… Od té doby jsem se zavěsila a četla úplně všechno, co jsi kde napsala, až jsem uviděla nabídku na osobní konzultaci a hned jsem šla do toho.“

Jarka je velmi energická, veselá žena do nepohody. 🙂 Jen tak něco ji nerozhází a s ničím se moc nemaže. Udržuje si krásnou, štíhlou postavu a působí velmi mladistvě. To se jí však nedařilo přenést také do svého šatníku. Snadno podléhá impulzivním nákupům a ve skříni toho měla opravdu hodně. Ale i přes to se jí nedařilo oblečení kombinovat a měla pocit, že jejímu stylu chybí jiskra.

S Jarkou jsem se zaměřila na zjednodušení a „omlazení“ šatníku.

Ukázala jsem jí, že i s pár kousky může vymyslet mnoho kombinací, a že je dobré zaměřit se vždy na jeden výraznější kus oblečení. Jarčinu osobnost to totiž táhne k výraznějším a zajímavým kouskům, a nákup těch jednoduchých věcí na doplnění si tedy musí zvědomovat. Zároveň se díky své energičnosti potřebuje v oblečení hýbat a cítit se pohodlně. Táhne jí to tedy k ležérnějšímu stylu oblékání. Ani do práce se nemusí oblékat příliš formálně, takže se nám společně podařilo vymyslet uvolněné outfity nejen pro volný čas, ale také do práce a obchodní jednání.

Její šatník jsme začaly budovat na pevných základech v podobě univerzálnějších nadčasových kousků v souladu s její osobností. Tak, aby byl šatník co nejvariabilnější, ale zároveň nechyběly zajímavé kousky, které outfitům dodají šmrnc a budou Jarce sedět stylově.

Mnohdy tak u stejného základu stačí Jarce vyměnit boty a bundu, aby se z elegantnější kombinace stal pohodový, volnočasový outfit. Na koláži výš můžeš vidět, že si Jarka oblékla lesklé černé kalhoty (které dodají jinak obyčejnému základu šmrnc) a černou košili. V kombinaci s koženou růžovou bundou a mokasínami vznikl outfit, který si může vzít do práce nebo s kamarádkou večer na víno. Naopak v kombinaci s džínovou bundou a teniskami zase outfit na procházku, s vnoučky na výlet, apod.

Někdy zase stačí vyměnit sako za koženou bundu a celý outfit dostane nový charakter.

Také jsem Jarce doporučila zesvětlit vlasy na blond. Moc se jí do toho nechtělo, protože se bála o zachování kvality vlasů. To jsem chápala a doporučila jsem jí některé techniky barvení, které vlasy tolik nezatěžují. Jarka už potom vše doladila se svojí kadeřnicí a výsledek je opravdu skvělý. Jarka prokoukla, omládla, a přesto její vlasy působí velmi přirozeně.

Mám velkou radost z toho, kam se Jarka v průběhu naší spolupráce dokázala posunout. Její styl je teď velmi šik, Jarka působí mladistvým dojmem a zároveň se do jejího vzhledu promítá také její úžasná osobnost. Na první pohled je vidět, že člověk potkal veselou, energickou a zároveň pohodovou ženu se silnou osobností, která ví, co chce, ničeho se nebojí a je s ní za všech okolností legrace. Stačilo se na její šatník podívat jinýmu očima, vzít to z jiného konce, ukázat Jarce některé konkrétní kombinace, a posun je opravdu velký.

Jsem moc vděčná za to, že mi moje práce přináší do života nové lidi a nová přátelství, podobně jako u Jarky. Moc jí děkuju, že mě pozvala k sobě na návštěvu a byla ochotná se podělit s ostatními o svojí proměnu. Přeju jí, aby zůstala dál sama sebou a nikdy ji neopustil její skvělý smysl pro humor.

 

Jsi na tom podobně jako Jarka před tím, než mě oslovila? Chtěla bys také posunout svůj šatník a styl? Ráda k tobě přijedu a pomůžu ti vytvořit z tvého hotové outfity, které by tebe třeba nenapadly. 🙂 Zároveň ti poradím, co do svého šatníku pořídit, aby ti líp fungoval a oblečení se ti snáz kombinovalo. Stačí využít mojí službu Konzultace a třídění šatníku. Objednat se můžeš přes formulář v odkazu, nebo na mailu hanka@stylunaproti.cz.

Jak se ti proměna Jarky líbí? Jaké problémy s oblečením řešíš nejvíc ty? Těším se na tvé postřehy ve FB skupině!

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Chceš, aby pro tebe oblékání byla hračka?

Chceš, aby pro tebe oblékání byla hračka?

Ráno otevřeš skříň, sáhneš pro několik kousků oblečení, oblékneš je, podíváš se do zrcadla a zjistíš, že vypadáš skvěle. Vše ti zabere minimum času a celý den se budeš cítit prostě úžasně. Kamkoliv půjdeš, budeš vědět, že ti to sluší, jsi hezky oblečená a můžeš se...

pokračovat ve čtení
S Hankou na kafi

S Hankou na kafi

Každý týden vysílán živě na Facebooku v rámci mini pořadu S Hankou na kafi! V rámci toho krátkého živého vysílání odpovídám na dotazy, které mi chodí, nebo řeším aktuální módní témata. Pokud pro tebe není možné se vysílání účastnit živě, můžeš se vždy kouknout...

pokračovat ve čtení

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.