Dokud nic nezměníš, nic se nezmění!

24. 10. 2023

Nemůžeš být krásná, pokud o sobě neustále pochybuješ. Respektive nemůžeš být krásná sama pro sebe. Myslíš, že to nevadí? Že je důležité, abys byla krásná pro ostatní lidi? A jak zařídíš, aby tě ostatní krásnou viděli? Krása leží v očích toho, kdo se dívá. Ale každý také krásu posuzuje jinak, takže je to velmi subjektivní. Někomu přijde Jennifer Aniston nádherná, někomu tuctová a někomu ošklivá. Nemůžeš ovlivnit, jak tě druzí lidé uvidí. Ale můžeš ovlivnit to, jak se budeš vnímat ty sama a zásadně tím zlepšit kvalitu svého života. Úplně ve všem! Nejen ve vzhledu a v módě, ale třeba i v práci nebo v osobním životě. Nebylo by skvělé prožít život s verzí sebe samé, která tě má ráda, váží si tě a vždy za tebou stojí? Protože kdo jiný by tě v životě měl podporovat než ty sama?

 

Pochyby a zase pochyby

Schválně, jak často o sobě pochybuješ? Jak často sama se sebou ošklivě mluvíš a říkáš sama sobě, že jsi neschopná? Kdy naposledy jsi pro sebe něco udělala, aniž bys při tom měla pocit viny?

Jsme tak naučené. Výchovou, společností, pohádkami… hlavně být skromná, hlavně se starat o rodinu a o druhé a nebýt sobec. Tak to přeci je, když něco udělám sama pro sebe, je to sobecké. Často vyrůstáme s pocitem, že nejsme dost. Dost hezké, dost chytré, dost úspěšné, dost dobré. A potom o sobě pochybujeme, nestojíme za sebou a za svými potřebami. Jenže takhle nám život protéká mezi prsty, aniž bychom si ho užívaly tak, jak bychom zasluhovaly.

Máme pocit, že nemáme dostatečnou hodnotu, pokud neumíme dobře vařit, nevyděláváme dost peněz, vážíme víc než 60 kg, nemáme krásné husté vlasy, neděláme něco záslužného pro společnost… a tak dál. A pořád znovu a znovu dokola.

Umíš si ale představit, že bys svoji hodnotu viděla i bez ohledu na to, co děláš a jak vypadáš?

Krásná a sebevědomá

Sebevědomí je naším největším limitem při budování šatníku. Pokud si nevěříme, mnohdy máme vlastně strach, vypadat dobře. Protože to se pro nás nehodí. Ty krásné šaty jsou jen pro jiné. My bychom v tom přece vypadaly směšně.

Nemůžeme ukazovat svoji osobnost a nosit to, po čem ve skrytu duše toužíme, protože toho nejsme hodné. Naše osobnost je „vadná“, to není něco, čím bychom se měly chlubit.

Přesně takhle to, my ženy, obecně máme. A já jsem si jednoho dne řekla, že takhle už to nechci. A že nechci, aby to tak měly moje zákaznice. Nechci, abys to tak měla ty! Proto vznikl můj nový online kurz Krásná a sebevědomá: polož základní kámen pro svůj šatník snů a začni nosit to, co opravdu chceš.

Tento online kurz ti během 4 týdnů pomůže podívat se na sebe samu úplně novýma očima. Ukážu ti, jak se stát sebevědomou a krásnou ženou, aby sis mohla začít budovat šatník, ve kterém ti bude dobře.

Na konci kurzu se budeš cítit mnohem sebevědomější a budeš chápat, jak velkou hodnotu v sobě máš. Už se nebudeš cítit tak nejistě, budeš se umět za sebe postavit a věnovat si čas i péči bez pocitu viny. Společně dojdeme k pocitu, že za to opravdu stojíme a zasloužíme si víc.

Co koupí kurzu získáš?

  • Zdravé sebevědomí a sebejistotu.
  • Chuť hezky se oblékat a sebevědomí na to, vypadat dobře.
  • Vědomí, že jsi skvělá přesně taková, jaká jsi.
  • Pocit, že tvoje osobnost stojí za to, abys ji ukazovala i svým oblečením.
  • Porozumění sobě i svým pocitům a potřebám.
Chci vědět víc!

Za nízké sebevědomí nemůžeš! A rozhodně v tom nejsi sama. Trápí možná i většinu žen. Tvůj život ale velmi negativně ovlivňuje a limituje tě v tom, abys ho prožila naplno. Je pouze ve tvých rukách, jestli s tím něco uděláš. 🙂 Dokud nic nezměníš, nic se nezmění…

Budu moc vděčná, pokud ti s tím můžu pomoct. Protože jsem si tím prošla také a vím, jak skvělé to je, když člověk najde sám sebe a stojí za sebou. V oblékání, ale i v jiných aspektech života.

Pokud s tebou toto téma rezonuje, neotálej. Prodej kurzu končím už tento pátek 27. 10. 2023 o půlnoci. Kurz je teď navíc naposledy za současnou cenu, která už se v budoucnu nebude opakovat. Kurz budu také znovu otevírat až za delší dobu. Máš tedy jedinečnou možnost zásadně ovlivnit svůj život. Já ti budu celou dobu oporou. A také ti každý týden budu formou videí odpovídat na dotazy.

Kurz jsem sestavila tak, aby byl pro tebe snadný, přehledný a co nejrychleji tě dovedl k cíli.

Soukromá konzultace jako BONUS!

Ke kurzu navíc získáš jako bonus soukromou online konzultaci se mnou, na které spolu můžeme probrat tvoje potíže víc do hloubky.

Tohle chci!

Těším se na tebe!

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Chceš, aby pro tebe oblékání byla hračka?

Chceš, aby pro tebe oblékání byla hračka?

Ráno otevřeš skříň, sáhneš pro několik kousků oblečení, oblékneš je, podíváš se do zrcadla a zjistíš, že vypadáš skvěle. Vše ti zabere minimum času a celý den se budeš cítit prostě úžasně. Kamkoliv půjdeš, budeš vědět, že ti to sluší, jsi hezky oblečená a můžeš se...

pokračovat ve čtení
S Hankou na kafi

S Hankou na kafi

Každý týden vysílán živě na Facebooku v rámci mini pořadu S Hankou na kafi! V rámci toho krátkého živého vysílání odpovídám na dotazy, které mi chodí, nebo řeším aktuální módní témata. Pokud pro tebe není možné se vysílání účastnit živě, můžeš se vždy kouknout...

pokračovat ve čtení

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.