Zářijová stylová výzva

13. 9. 2018

Jak jsem minule slíbila, tak také plním. Poté, co jste byly skoro celé léto ochuzené o moje články, vám jako kompenzaci nabízím velkou stylovou výzvu. Léto je pomalu za námi, ačkoliv nás příroda i tak těší hezkým počasím, děti máme odvedené do školek a škol a přichází čas, kdy bychom měly zase jednou věnovat čas svému vzhledu.

(fashionservice.ru)

Sama vím, že teorie je věc jedna a praxe věc druhá. Sice víme, že bychom měly více dbát o svůj zevnějšek, plánujeme už týdny návštěvu kadeřnice a nákup nových bot, ale stále to odkládáme. Co s tím? Pojďme do toho spolu!

Po dobu dvou týdnů sem každý všední den přidám nějakou výzvu. Víkend vám nechám volný, protože je mi jasné, že v tomhle hezkém počasí stejně většinou vyrážíte na chalupu, na houby, na výlet… Začneme v pondělí 17.9. a končit budeme v pátek 28.9., takže ve finále půjde pouze o 10 malých výzev. Nemusíte se toho vůbec bát. Zatím mám pro vás připravené poměrně snadné úkoly, které byste měla zvládnout.

Pokud vás výzva bude bavit, můžeme si ji v budoucnu zase zopakovat a třeba i přitvrdit.

Na výzvu se nemusíte nijak připravovat. Bude stačit, když si připravíte odhodlání a chuť na sobě pracovat. Nový úkol se budu snažit zveřejnit hned brzy ráno, abyste na něj měly během dne dostatek času. Někdy to bude vyžadovat víc práce a někdy míň. Během dne se budu pak snažit přidat fotodokumentaci toho, jak se vedlo s úkolem mě. Snad vás nezklamu. Budu navíc ráda, když se s námi o výsledky svých úkolů podělíte v komentářích nebo v poradně.

Těšíte se? Já ano. 🙂

 

Úkoly výzvy

1. výzva: Zaměř se na obočí

2. výzva: Použij rtěnku

3. výzva: Zkus nový účes

4. výzva: Vyzkoušej novou kombinaci

5. výzva: Vyhoď to už

6. výzva: Kup si to

7. výzva: Najdi si svůj vzor

8. výzva: Udělej si manikúru

9. výzva: Vyjdi z vysoka

10. výzva: Hoď se do gala

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Chceš, aby pro tebe oblékání byla hračka?

Chceš, aby pro tebe oblékání byla hračka?

Ráno otevřeš skříň, sáhneš pro několik kousků oblečení, oblékneš je, podíváš se do zrcadla a zjistíš, že vypadáš skvěle. Vše ti zabere minimum času a celý den se budeš cítit prostě úžasně. Kamkoliv půjdeš, budeš vědět, že ti to sluší, jsi hezky oblečená a můžeš se...

pokračovat ve čtení

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.