Přesvědč se, že variabilní a šmrncovní šatník s pár kousky oblečení není fikce!

11. 7. 2023

Přeplněná skříň a přesto problém oblečení zkombinovat. Přesně tak by se dal popsat hlavní problém mojí klientky Reginy. Když mě oslovila, byla unavená z toho, že jí každé ráno trvá příliš dlouho, než si vybere něco na sebe. K tomu měla pocit, že jí chybí ten pověstný šmrnc. Ukážu ti, jak jsme spolu dokázaly vytvořit šatník, kde stačí mít jen pár kousků oblečení, které jdou mezi sebou snadno kombinovat. Regině to teď sluší víc než dřív, působí šik a oblékání jí zabere pokaždé jen chviličku.

 

Respekt k osobnímu stylu i zdůraznění profesionality

Základem pro nás bylo, aby se do oblečení promítla Reginina osobnost. Regina je velmi osobitá, energická a veselá žena, takže instinktivně tíhne k výraznějším kouskům oblečení. To ovšem někdy vedlo k tomu, že její outfit působil trošku přeplácaně a jednotlvé kousky oblečení nemohly vyniknout, případně spolu úplně nefungovaly.

Reginin šatník dříve

 

Zaměřily jsme se tedy na zjednodušení šatníku, ale zároveň Regině ukázala, jak si i u jednodušších outfitů může zachovat výraznější a dramatičtější dojem – například vyšším kontrastem díky bílé a černé nebo s pomocí vzorů.

 

Reginin šatník po konzultaci

 

Kromě zjednodušení bylo naším cílem také to, aby se její šatník omladil a získal modernější, šmrncovnější nádech. Proto jsem Regině ukázala, které kousky ze šatníku už raději vyřadit a čím je nahradit, aby působila uměrně svému věku a její oblečení bylo mladistvé. Nevynechaly jsme ani seznámení s tím, jak správně pracovat s barvami, aby k sobě ladily.

 

Volnočasový outfit dříve a po konzultaci

 

Regina je také manažerkou několika podnikatelských klubů a sama podniká v oblasti vzdělávání dospělých. Proto jsme hledaly způsob, jak zůstat ve formálním oblečení sama sebou a přesto působit profesionálně.

 

Formální outfity

 

Reginin soukromý i pracovní život se skládá z různých akcí, schůzek a dalších příležitostí, které se mnohdy střídají i v rámci jednoho dne. Proto je pro ni velkým přínosem, když je její šatník variabilní a stačí jen vyměnit například sako za džínovou bundu a lodičky za tenisky a během chvíle tak vytvořit z formálního outfitu volnočasový.

 

Variabilita šatníku

 

Na konci naší spolupráce byla Regina sama překvapená, kolik různých variant vytvoří s o mnoho menším šatníkem, než měla dřív. A že jí stačilo dokoupit si jen pár nových kousků, které jsem jí doporučila. Moc jí přeju, aby jí oblečení pomáhalo cítit se jistě a ona se mohla nerušeně věnovat své práci nebo si užívat svého volného času.

Jak se ti Reginina proměna líbí? Také by sis přála, aby pro tebe oblékání bylo snadné a zároveň jsi vypadala a cítila se skvěle?

Objednej se ke mně na Konzultaci a třídění svého šatníku. 🙂

 

Probereme spolu tvoji skříň, ukážu ti, co bys s čím mohla kombinovat, co už ze šatníku raději vyřadit a co si tam naopak ještě dokoupit. Uvidíš, že získáš v oblékání jistotu a zjistíš, že pokud si šatník sestavíš dobře, není to žádná věda. 🙂

Napiš mi na mail hanka@stylunaproti.cz a domluvíme si spolu termín.

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.