Zjisti, jak být šik v barevném oblečení!

27. 2. 2024
Bojíš se nosit výraznější barvy, přesto, že se ti moc líbí? Ráda ti tímto článkem dodám trošku odvahy. 🙂 Sestavila jsem 2 hlavní tipy, kterých je dobré se pro začátek držet, a taky najdeš na konci článku malý dárek! Uvidíš, že díky tomu budeš v barevném oblečení už vždycky šik. 🙂

1. Kvalita – naprostý základ barevného oblečení

Čím barevnější kus oblečení, tím větší nároky bys měla mít na jeho kvalitu. Proč? Protože na barevném oblečení je vidět každý nedostatek. Zatímco neutrální barvy dokáží ledacos schovat, na barevných kouscích je nekvalitní zpracování nebo nekvalitní materiál vidět už z dálky!



2. S barvami to nepřeháněj, pokud nevíš, co děláš!

Mnohobarevné kombinace oblečení mohou být velmi krásné a šik! Takový colorbloking může nositelku rozzářit a nechat ji řádně vyniknout. Ovšem má to svá úskalí! V první řadě musíš dobře vědět, jak s barvami pracovat (nebo mít vrozený cit pro barvy). Musíš vědět, jak barvy kombinovat na základě jejich teploty, čistoty a dalších aspektů. Ale také musí barevnému oblečení odpovídat tvoje osobnost.



Pokud si nejsi jistá tím, co děláš, nebo není tvoje osobnost až tak expresivní, raději zvol jen jeden výrazný kousek a doplň ho neutrálními barvami. Případně si nech vícebarevné kombinace jen na vzor nějakého kousku oblečení. Možností je i to, že barvu použiješ pouze na nějakém doplňku.

 

Lákají tě barvy, ale máš pocit, že vůbec netušíš, co a jak?

Stáhni si můj e-book, ve kterém najdeš pro inspiraci 5 barevných kombinací, které mají opravdu šmrnc! 🙂 Stačí vyplnit formulář, potvrdit v emailu, který ti přijde, že jsi to opravdu ty, a poté už vyhlížet samotný e-book.
Souhlasíte se zpracováním svých údajů. Zároveň se stanete odběrateli upozornění na nový článek a mého "velmi občasného občasníku". 🙂
   


Zdroj foto: pinterest.com

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.