Projevil se týden vánočního obžerství na tvé postavě? 🙂 Za pár minut to nemusí být poznat!

2. 1. 2024

A máme to za sebou – cukroví, chlebíčky, bramborový salát, vánočka, vajčák, svařák… To zase bylo hřešení, co? 🙂 Jestli se to projevilo i na tvé postavě, mám pro tebe dobrou zprávu! Nemusíš hubnout, dřít hodiny v posilovně, nebo navštívit plastického chirurga, abys zlepšila svoji postavu! Bohatě stačí, když se naučíš využívat ve svůj prospěch optiku a pomůžeš si k lepší postavě vhodným oblečením. Že nevíš, jak na to? Já ti s tím moc ráda pomůžu. 🙂

 

Opravdu je možné získat díky oblečení lepší postavu?

Občas někdo pochybuje o tom, že by oblečení mohlo mít až takhle velký efekt. Ale já vidím dnes a denně u svých zákaznic, že stačí pár drobných změn a rozdíl je neuvěřitelný. Pojďme si to ukázat na následujících kolážích.

 

Ashley Graham

Ashley Graham je nádherná žena s ženskými křivkami a vyhledávaná modelka. Tuk se jí na postavě ukládá hlavně do spodní části těla. Na první fotce disbalanci mezi horní a dolní polovinou těla zdůraznila, zatímco na druhé ji potlačila a ještě se jí podařilo svoji postavu protáhnout a zúžit.

 

Tanesha Awasthi

Blogerka a podnikatelka Tanesha Awasthi svoji kariéru postavila na tom, že i ženy s pár kily navíc mohou být módními influencerkami. Někdy však svými outfity přeci jen své postavě příliš nelichotila jako na první fotce. Ovšem někdy naopak nechala hrát ve svůj prospěch optiku a její kouzla a dokázala si ubrat vizuálně mnoho kil.

 

Rachel Martin

Stejně tak se můžeme na zázračné „zeštíhlení“ podívat i u blogerky Rachel Martin. Zatímco na první fotce si opticky přidala kila navíc a zdeformovala si postavu, na druhé fotce jsou její křivky naopak vyvážené a celkově působí mnohem štíhleji.

Nejde ale jen o to, vypadat štíhlejší. Mnohdy nám mohou optická kouzla dopomoci k tomu, aby naše postava vypadala souměrnější, nebo abychom zamaskovali některé problematické partie.

Teri Hatcher

Na první fotce zdůraznila Teri Hatcher oblečením disbalanci mezi horní a spodní polovinou těla. Naopak na druhé fotce proporce svého těla vyvážila a její postava působí souměrně.

 

Chtěla bys tohle umět?

Je tohle přesně to, co bys chtěla umět? Napadlo mě to. 🙂 A proto jsem všechny potřebné informace shrnula v online workshopu Optická kouzla oblečení.

Během workshopu se dozvíš, jak se dá snadno čarovat s využitím optických kouzel se svou postavou. A bude ti k tomu stačit běžné oblečení! Jde jen o to, pochopit, co s tvými tělesnými proporcemi dokáží barvy, nebo co tvoji postavu opticky zkrátí či protáhne. Všechno ti ukážu na konkrétních příkladech a srozumitelně vysvětlím.

Co koupí workshopu získáš?

  • S pomocí oblečení si vymodeluješ postavu tak, jak potřebuješ.
  • Budeš mít hned novou chuť do vybírání oblečení. 🙂
  • Získáš nekonečně dlouhé nohy, oblé boky, štíhlý pas, nebo třeba souměrnou postavu.
  • Vše během půl hodinky! 🙂

 

Běžná cena workshopu je 790 Kč

Cena pro tebe je 370 Kč

Tohle chci!

Váháš, jestli je workshop to pravé pro tebe? Přečti si o něm víc informací. 🙂

 

Věřím, že ti workshop pomůže nejen k vysněné postavě. 🙂 Pokud budeš mít jakékoliv dotazy, jsem tu vždy pro tebe!

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.