Podívej se na šatník, který opravdu funguje. Hanka prošla velkou proměnou a vypadá teď skvěle!

9. 1. 2024

Hanka je milá, přátelská a hlavně také krásná žena. Umí spoustu zajímavých věcí, je velmi inteligentní, ale s oblékáním měla vždy potíže. Móda ji prostě míjela. Přesto toužila po tom, aby jí to slušelo. Oslovila mě už před několika lety, protože hodně tápala v tom, jak se vlastně oblékat. Snažila se na to s mojí dopomocí přijít sama, ale nakonec jí došla trpělivost a požádala mě, jestli bych jí nesestavila šatník na míru. V podstatě úplně od základu.

 

Jak vypadal Hančin šatník dřív

Hančin šatník působil přes všechnu její snahu velmi usedle. Snažila se držet různých pouček a doporučení, nosila barvy, které by jí dle teorie měly slušet, ale stále nebyla spokojená. Cítila, že tomu všemu něco chybí, že nemá její oblečení šmrnc a především se jí oblečení velmi špatně kombinovalo. Navíc jí zbytečně přidávalo roky, přestože působí jinak velmi mladistvě. A to vše přes to, že do oblečení investovala desítky tisíc!

Hančin šatník dříve

 

S obrovskou radostí jsem se tedy vrhla na tvorbu jejího nového šatníku! 🙂

S Hankou jsem měla konzultaci, na které jsem blíž poznala, co se jí líbí, a také jsem se mohla seznámit s jejím tvarem postavy a proporcemi těla. Definovaly jsme spolu její osobní styl, který je spíš umírněný, jednoduchý, klasický a se sportovními prvky. Hanka má velmi ráda jednoduché, klasické kousky oblečení, které ničím nevybočují, jsou barevně střídmé a nejsou až moc elegantní. Hodně ji to táhne k tzv. preppy stylu.

Když jsem se pustila do přípravy Hančina šatníku, věděla jsem, že musím pracovat hlavně s tímto:

  • Šatník musí být co nejjednodušší, aby Hanka nemohla udělat „chybu“ při kombinování.
  • Musí být postavený na jednoduchých kouscích oblečení – žádné vzory, žádné komplikované střihy.
  • Převládat by měly neutrální a tlumené barvy.
  • S minimem kousků musí jít vytvořit dostatek kombinací.
  • Oblečení musí být nadčasové.

 

Zásadní pro mě bylo, vybudovat Hance pevný základ šatníku. Ten jsem postavila na jednoduchých, univerzálních kouscích. K tomu jsem přidala pár barevných kousků a univerzální doplňky – boty a kabelky. Vše jsme nakupovaly online, aby si Hanka mohla oblečení doma v klidu vyzkoušet i s tím, co už měla doma. Byly jsme však vždy v kontaktu a konzultovaly spolu, co si má nechat, a co má vrátit zpět.

Potom jsem k Hance přijela, abychom spolu její šatník prošly. Vytřídily jsme vše, co už se jí do šatníku nehodilo, nebo co neodpovídalo jejímu stylu.

 

Jak vypadá její šatník teď

Ve skříni jí zůstalo relativně málo oblečení, ale přesto spousta různých kombinací. Bylo pro mě stěžejní, aby snadno a rychle vytvořila slušivé kombinace na různé příležitosti. To se podařilo především díky variabilitě, univerzálnosti a nadčasovosti nakoupeného oblečení.

Různé variace outfitu podle příležitosti.

Jak je vidět na fotce, svoje oblíbené kalhoty může Hanka obléknout v elegantnější podobě do práce, ale dát jim i sportovnější nebo ležérnější ráz. Pokud třeba spěchá z práce rovnou za kamarádkou na procházku nebo třeba na nákupy, stačí, když vymění boty a kabelku.

Hanka může svoje oblečení kombinovat v podstatě libovolně bez nějakých omezení. Záleží jen na ní, na co má ten daný den náladu. Pro případ, že by však váhala, jsem jí nafotila hromádky oblečení, které k sobě bude ladit.

Velmi variabilní je opravdu všechno oblečení, které v šatníku má. Může ho tedy nosit různým způsobem a v různých kombinacích. Pokud si přikoupí něco nového, neměla by mít vůbec problém s tím, že to nebude mít s čím nosit. V šatníku má totiž pevný základ, který jde nosit se vším. Vytváření kombinací jejího oblečení je teď neomezené.

Myslím si, že Hanka je skvělou ukázkou toho, že někdy stačí opravdu jen velmi málo a změna může být obrovská. Přitom stačilo uchopit šatník jen z trošku jiného úhlu a budovat ho systematicky. Hanka je teď velmi šik, cítí se ve svém oblečení skvěle, protože odráží její osobnost a vkus, a působí mnohem mladistvějším dojmem.

Pro mě je ale nejdůležitější, že je spokojená!

 

Hani, strašně moc jsi mi pomohla! Mám od tebe uklizený šatník. Zamilovala jsem si neutrální barvy a najednou je těch kombinací v šatníku tolik, že je to až neuvěřitelné. Nakoupím si ještě pár základních věcí a mám na pár let hotovo. Stačí, když jen průběžně budu dokupovat to, co nošením opotřebuju. Když si vzpomenu na ty doby, kdy jsem šla na nákup, utratila tam 10 tisíc a bylo to úplně k ničemu! A teď mám v šatníku pár věcí a výsledek je nesrovnatelný. Tvoje služby, podpora a pomoc jsou pro mě investice, která se mi mnohonásobně vrátí.

 

Jak se líbí Hančin nový šatník tobě? Přemýšlela jsi, že by sis také nechala poradit, aby už měla klid? 🙂 Pojďme s tím něco udělat! Ráda přijedu k tobě domů, abychom spolu prošly tvůj šatník. Ukážu ti, co s čím můžeš kombinovat, jaké kousky si do šatníku pořídit, aby ti vše lépe ladilo, vytvoříme a nafotíme hotové outfity, a také vyřadíme to, co už ti neslouží. Víc informací zjistíš na tomto odkazu, nebo mi rovnou zavolej: 735745408. 🙂

Případně můžeš vyzkoušet některý z mých online kurzů. Pokud bys chtěla s čímkoliv proradit, stačí mi napsat na hanka@stylunaproti.cz. Jsem tu kdykoliv pro tebe.

Dokud nic nezměníš, nic se nezmění…

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.