Zjistěte, jak správně kombinovat vzory s barvami

4. 3. 2021

Nosíte ráda vzorované oblečení, a také výraznější barvy? Stává se vám, že vám kombinace vzorovaného a barevného oblečení nějak nefunguje a místo stylového zevnějšku vidíte v zrcadle výsledek, který je tak nějak divný?

Zkuste si osvojit jednoduché pravidlo pro kombinování vzorů a barev. V dnešním článku vám ukážu, jak na to.

Jak pejsek s kočičkou vařili dort?

Vzorované oblečení lze zcela bezpečně kombinovat s neutrálními barvami – s černou, bílou, béžovou a šedou. V takovém případě bude výsledek vždy nějak fungovat.

Ovšem pokud chcete zakomponovat aktivní barvu a nejste zběhlá v kombinování barev, které není až tak snadné, jak by se mohlo zdát, měla byste se naučit velmi snadné pravidlo, které vám pomůže. Díky němu už výsledný dojem nikdy nebude takový, jako když pejsek s kočičkou vařili dort a plácali jedno přes druhé.

Chcete-li si obléknout k vzorovanému oblečení barevný kousek, měl by mít podobnou barvu, která je použitá ve vzoru. Díky tomu dojde k propojení a outfit tak bude dobře „držet pohromadě“.

K barevnému propojení může dojít nejen mezi kousky oblečení, ale také u doplňků. S tímto pravidlem dokonce můžete zkusit kombinovat i více barev najednou. Ale opatrně, méně někdy znamená více. 🙂

Více fotografií pro inspiraci si můžete prohlédnout ve fotoalbu v naší FB skupině. Tam můžeme společně také o kombinování vzorů diskutovat. Na vaše názory se moc těším.

Zdroj foto: Pinterest.com

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

Ať ti neunikne nový článek!

Přihlaš se k odběru novinek!

Vaše osobní údaje uchovávám v soukromí a jsou viditelná pouze pro třetí stranu, která zajišťuje tuto službu. Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů.